_Sedefpurrr_3 Merhabalar. Henüz 4 günlük anneyim. Sezaryen ameliyat ile oğlumu dünyaya getirdim. Ameliyatta spinal anestezi kullanıldı. Fakat 4 gündür bel ve sırt ağrısı çekiyorum. Doktor minoset plus verdi ağrı kesici günde 3 sefer kullanıyorum. Bu ağrı ne zaman geçer? Benim gibi bu durumu yaşayan varsa bilgilendirme yapabilir mi?
Rumeysa_miran _Sedefpurrr_3 evet canım şiddetli bel ve baş aprısı bendede oldu ama çok sürmedi geçiyor merak etme
Ulusbaby _Sedefpurrr_3 merhaba öncelikle hayırlı olsun, sağlıklı mutlu bir ömrü olur bebişiniz inşallah 😇ben de 15 gün önce spinal anestezi ile sezaryen oldum, tam bir hafta sonra hiçbirşeyim kalmadı, tabii belki bünyeye göre de değişir.
Thesra _Sedefpurrr_3 Ağrı normal 6 ay gibi gitmiş olur muhtemelen bazılarının ki erken bazılarının ki uzun sürebiliyor
brns21 _Sedefpurrr_3 1 ay kadar sürmüştü benim ameliyattan sonra kahve icin demislerdi bas agrisi olmasin diye bi deneyin isterseniz
Hilalcim Geçer canım korkma. Ben 6 ay önce spinal anesteziyle oğlumu doğurdum. 1 hafta içinde kendimi toparlamıştım. Kolay değil, canından can çıktı. Bol bol su iç. Sağlıkla büyüt kuzunu 🌸
tubikk44 _Sedefpurrr_3 bende aynı şekilde oldum canım 4-5 gün sonra geçti hiç ilaç kullanmadım vakit buldukça dinlenmeye çalış bol bol uzan
_Sedefpurrr_3 Hepinize çok teşekkür ederim. Sezaryen ameliyat sonrası bol bol yürü dediler. Yürüdükçe açılırmışım. Sadece ani hareket etmemem gerekiyormuş ki ettiğimde aniden başım dönüyor. Bugün ağrı konusunda biraz daha iyiyim sanırım erken bitecek. Analık kolay değilmiş 😊