Gnt38 Kızlar bebeğim 46 günlük 1 haftadır korona tedavisi için hastanedeyim bebeğim annemde biberonla besleniyo mama veriyolar ilk 3 hafta doğru düzgün tutamadı memeyi daha sonra güzelce tutmaya başladı 2 hafta kadar güzelce emdi sadece sütle besledik sonra korona cıktı hastanede falan derken 1 haftadır emziremiyorum biraz daha burdayım gibi duruyo bebeğim memeyi unutur mu 15 günde yoksa tekrar alistabilir miyim çok şükür sütüm var kesilmesin diye sagiyorum surekli
Cananne1 Gnt38 Allah yardımcın olsun canım, benim de bir aylık olacak bebeğim iki haftadır doğru duzgun emiyor öncesinde hep biberon vermiştim,sen içini ferah tut sütun kesilmesin, yanına gidince yavaş yavaş tekrar alistirirsin
Gnt38 Cananne1 çok şükür sütüm var kesilmesin diye takmamaya çalışıyorum ama çok korkuyorum bi yandanda tam tutmuşken tekrar unutursa diye şu zamanda en önemli şey anne sütü gibime geliyo
Cananne1 Gnt38 canını sikma sen, kesilmez inşallah, kesilse de bir şey olmaz onun annesine daha çok ihtiyaci var, sen iyiles yavruna kavuş 🍀