Canlar, biz 39 günlük olduk, bebeğim sezaryen dogdu, dogdugu gece agzından su köpük geldi gece yarısı, ilk basta yüzünü ekşitti hani insan bisey den tiksinme olur bulantısı olur ya. Öyle basladı o minik suratı içimi eritti o hâli..
Daha sonra şiddetli öğürmeye başladı hemen yataktan kalktım kolumda serum yeriyle terliksiz koştum hemsire çağırdım, daha ilk saatlerimiz.. Geldi baktı sonra acile indirdi annemle sen kal dedi, asagı da midesine bi hortum atıp suyunu mu Almıslar bilmiyorum ne oldu ise, sonra biraz rahat uyudu ama ilk günler o tükürük hep devam etti ve yüzünü ekşitme.. (Ben de de dogustan reflü varmıs buarada) neyse bizim kız her emdiğini kusuyor ama her emdiğini, zaten minik dogdu 2.485 bir ayda 3 e ulaştık anca, yine de şükür. Yarıyor dediler hep önemsemedi kimse ama ben dedim benim kızım reflü diye dinletemedim anneanne ye babaanne ye. Simdi ilaç basladık Motilium ve zinco gaz ilacı, sizce baska ne yapmalıyım reflü yatagı da alıyoruz.. Masaj da yapıyorum. Çok üzülüyorum onun midesi acıdıkça