Hilerrr Kızlar 41 günlük bebeğim sanki ağzında biley varmış gibi çiğner gibi yapıyor ve durduk yere ögürüyor arada kusması da oluyor neden öyle yapıyor acaba sanki kusmak istiyorda kusamıyor reflüden şüphelendim dik yatıyorım gazınıda alıyorum bilmiyorum tecrübesizim napmalıyım?
Azizeguney Hilerrr Bazen gazınıda alsak tam çıkartamamış olabilir. Ama dediğin gibi reflüde olabilir canım. Ama reflü daha çok rahatsız eder die biliyorum.
esraeylul34 Hilerrr tam anlattığınız gibi bizde dr var bende bilmiyorum ama reflu olduğu sanmıyorum onun icin hep kusması gerk ya da hafif refludur
Fatima33_ Hilerrr ayyy az önce bende post paylasım yaptım. Benim kızımda öyle yapıyor içimi eritiyor suan dizimde daha 39 günlük kırk bile yarın çıkacak.. Minicik ilk dogdugu gece den beri o dediğini yapıyor çiğniyor gibi biseyi agzında ve yüzü ekşi şekilde biz reflü tedavisine başladık, İnseAllah bebeklerimiz hemencecik iyileşsin
ElifEslem Fatima33_ merhaba benim kızımda 45 günlük aynı şeyler yapıyor bizede reflü dediler siz3 ne ilaç verdiler
Fatima33_ Ama bizimki baya huzursuz sıkıntılı, devamlı gaz sancısı olan bir bebek, arada yapıyor ise normal kafaya takma, sen takip et onu ama yoktur umarım. Zor çünkü reflü durumu baya stresli
Deletedmom50 Hilerrr evet cnm reflunun belirtisi onlar kimsiindr fazla.kusma olur kimisindr olmaz siz dikkat edin sık sık ve azar azar emzirin çok sallamadan oynayın ve emzirdikten sonra hemen kaldirmayon az bekleyip öyle kaldırın gazını alın muhakak başını dik tutun inşallah iyi olcak cnm baktın geçmedi sonra Dr götürür yada sorarsin ilaç ve mama veriyorlar