zehrasongul Prensesannesiii26 meraba kızlar benım ıkı aylık kızım var dun bıdefa kak yapdı kakasında selik gıbı kan vardı bu neden ola bılır dokdora dedık kaka ekılecek ola bılır ınfeksıyon olsın ama aranızda noyle olubda test normal cıkan oldumu cok korkuyorum lutfen yardımcı olun
Prensesannesiii26 zehrasongul alerjide olabilir canım bizim öyleydi yani diyete başlamıştım ben hemen yani korkmayın bence ama aksatmayin pazartesi tahlil verin derim
zehrasongul Deletedmom819 ne zaman olmusdu kac aylıkken bıde neden oldunu soyledımı ben anne sutj verıyorum basqa hıc bısey
Deletedmom819 zehrasongul bende anne sütü veriyordum. Ayı tam hatırlamıyorum. Ama sanırım 5 aylık falandı. Aşırı kusma ve isali vardı. Çoğu bezinde kan gördüm parça parça. Götürdüm kanda da kakada da enfeksiyon çıktı iki ayrı antibiyotik kullandık ozaman
zehrasongul Deletedmom819 bizde oyle bısey yok sukur kanda cok az bıseydı selik gibi ama yinede testlerden gecıcez ne olur ne olmas dıye ben kabızlık oldunu dusunuyom cunku dun bıdeda gitdi oyle gun boyunca gitmemişdi