AliDere 15 günlük oğlum var sağlık ocağından devit3 damla verdiler ama ne zmn içirsem oğlum kusuyor. Kullanan varmı yada başka d vitamini önerecek varmı acaba.?
Deletedmom196 AliDere coledan kullanıyoruz bizde. Bakanlığın verdiğinin içeriği çok temiz değil diyorlar.
AliDere Blackwoman internettede onu önerdiklerini gördüm. O zamn Pazartesi hemdn onu alıp kullanayım. Çok teşekkür ederim
SnmMnss Bizde kullanıyoruz ama bir sıkıntı olmadı ben sütümü sağıyorum beslerken içine damlatıyorum direk vermiyorum canım
AdaArzu AliDere ben de ilk onu kullanmıştım bişi olmadı ama doktora sordum onun içinde ayçiçek yağı var o yüzden tavsiye etmiyoruz demişti. Şimdi ocean kullanıyoruz. Bunda zeytinyağı varmış. Sen de bi dene istersen
BirVeraAnnesi35 AliDere bize monovit vermişlerdi sağlık ocağında her sağlık ocağı farklı mı veriyor acaba? Biz kullanmadık onu eczane den devit3 aldım bende bi sıkıntı yaşamadık
Melek36 AliDere onu boşverin. Bibac damla çok guzel probiyotik takviyeli hem de. 6 aydır kullanıyoruz. Daha hiç kabızlık sorunumuz olmadı