Deren_Hatun Flowers96 ben öyle bi sorunla karşılaşmadım ama eşim hep 2 paket alır bezi fisi yüklerim ama tek puan verir. Hiç uğraşmadım bende
ezgizehra Deren_Hatun canlı desteğe yazınca yardımcı oluyorlar benimde bi kaç kez öyle olmuştu yani yazık degilmi aldysam ugrasayim dedim daha 4 ayda 900 puan anca oldu bez hediyesini seçtim yine
ezgizehra Nursan uygulamayı yükleyip orda fis okut kısmına okutma yapmanız lazım . mesela aktif bebek 100 premium care 90 islak mendiller 20 puan gibi bazen değişiyo uygulama yükleyince anlarsınız,)
Mrbmrb ezgizehra aktif bebek olmayan normal primalar da var 2 numara almıstım. Onlarda puan yok sanırım
ezgizehra Mrbmrb var tüm prima ürünlerinde benim davet kodu m BehzZ . şuan yeni üyelere ebebekde geçerli 15 tl indirim veriyor. teşekküreler
Mrbmrb Flowers96 yeni üye oldum qr kodu yada davet kodu diyor. Senin sayende üye oldjm.. Öyle bişi varsa ver bana puan kazanırsın :)
ezgizehra Nursan rica ederim 🌼 benim davet kodumu okutursaniz bana da puan verir eğer yukleyecekseniz şuan. davet kodum BehzZ . tesekkurler
Milagros Flowers96 canım benimde birçok kez öyle oldu e bebekten alıyorum bezleri bende kendileri kullanıyor gibi düşünüyorum 🤔