Merhaba kizlar benim eşim aşırı kıskanç ve aşırı güvensiz kıyafetine karışır makyajdan tutun oje sürmeme bile izin vermez aynaya biraz uzun bakınca bile kıskanır kavga çıkartır dışarıya çıktığımızda sürekli beni gozetler etrafa bakiyormuyum diye ama sorun olan güvenini kıracak ufacık birşey bile yapmamış ve yapmayacak olmam ve bunu kendisi de biliyor ve emin sadece bekarken birkaç yanlış yapmıştım ona karşı ve bekarligimda çok gezen çok açık giyinen çok erkek arkadaşı olan bir insandım o ama evlendikten sonra tamamen değiştim ve bu halimle çok mutluyum o da bunu görüyor ama dediğim gibi ne zaman aynada kendime biraz baksam ne zaman dışarı çıkarken bir rimel sürmeye kalksam sen eski yasantini özledin diyip kavga ediyor benimle aşırı sinirleniyor o rimeli şölene kadar yemedogim laf kalmıyor tek başıma bakkala dahi göndermiyor beni kendisinden başka kimsenin görmesine tahamullu yok bagzen neden evlendim ben böyle bir adamla diyorum ama sonra merhameti vicdanı çocuk sevgisi bana olan sevgisi ufacık bir hasta olsam ayaklarımın altına dünyayı sermesi başımdan bir dk ayrılmaması geliyor aklıma dogumumdan sonra bile annemden çok ilgilendi sıtma tuttu gece anneme bağırdım duymadı hemen arkama baktığımda o gelmişti beni çok sevdiğini biliyorum hatta benim onu sevgigimden çok seviyor ama ilerde daha çok sorun yaratirmi diye de düşünmeden edemiyor şuan ikimiz de 20 yaşındayız 1 senelik evliyiz 1 15 günlük bebeğimiz var ben hamile kalırsam değişir dedim ama o koca gobegimle bile dışarda kıskandı kavga çıkardı bebek doğunca değişir dedim yine aynı sizce yaşının genclihinden olabilor mi düzelir mi kizlar ne yapayim bı akıl verin