Gozdetanem Bir çocuk hep mi 5 te uyanır? Arkadaş valla yıldım nedir derdi anlamıyorum da. 2 ay 4 günlük hep mi aynı saatte uyanır
Diana2306 Gozdetanem 6 aylık olacak haftaya hala 5 te kalkıyor 😒4 saatlik uykuylayım uykusu olduğu halde uykuya direniyor ağlıyor 😢bende aglayacam artık
Masal_Nur Benimkide 5 de kalkıyor emziriyorum gazı al geri uyut falan 6 7 oluyor 2 ay 19 günlüğüz bizde
Htc-Said Diana2306 Doğduğundan beri bizde öyleyiz 6 aylık birde gazlı bebek İki gündür tavuklar gibi akşam onda yatıyorum gece de elli kere kalktığı için Allah yardımcımız olsun
DefneSara Ah ahhh önceden sabahlara kadar oturan ben gözüne gram uyku gelmeyen bendim 😂🙈 13 gün öncesine kadardı hepsi 😅 simdi uyku diye aglayasiiiim geliyor derin bi uyku çekmeyi o kadar özledim ki şimdiden 🥺🥺😌
Makbuss Gozdetanem gecıcek InsaAllah az sabır benim kızımda ilk aylar hep oyleydı asaya ınıyordum hep o saatlerde o gunler cok zor olsada ay ay duzene girmeye basladı Rabbım yardımcın olsun
Defneyelin Gozdetanem Benimki uyumadı hiç. Valla omzumun bağları zonkluyor. Kuzum kucakta sakinleşiyor biraz🥰