Sarekuzu_19 Hazal1 10 aylık oldu kızım 45 kilodan yukarı çıkamayan ben 63 kiloda takıldım nefret ediyorum bedenimden gitmiyor naptıysam
My_LiFee Hazal1 bende öyleyim valla 9 buçuk ay oldu heralde yerinden memnun yağlar gitmeye niyeti yok 😅
DuyguSentrk Hazal1 benimde 9,5 ay oldu hala 5-6 kilo fazlam var diyette yaptım gitmediler yapıştı kaldı resmen 🥺
Hazal1 Duuyguum mideyi küçültmek lazım mış öyle diyorlar gerçekten dedikleri doğru ama bi kaç gün özen gösterdim midem küçüldü günde 2 öğün ve ekmek kestim
Hazal1 HafsaNaz ben bıraktım artık İnan psikolojim bozuldu göre göre o göbeği artık mekik ve spora başladım
annediyebiri HafsaNaz 2 sene oldu bende böyleyim elim ayağım titriyor tatlı yemeyince ekmek yemem yemeğe hiç düşmem ama tatlıdan dolayı veremiyorum. 🙈
Hazal1 annediyebiri ben varya deli gibi yiyordum özellikle geceleri ama artık yok dedim böyle olmayacak ve bıraktım ha yiyorum ama eskisi gibi değil olmasında spora başladım evde fayda görmeye başladım sanki
annediyebiri Hazal1 bende evde çocuğun yemedikleri ziyan olmasın diye diye bir baktım ki kilo alıyorum 🤷🏼♀️ inşallah oruçla terbiye olurum diye düşünüyorum
Handecelik Hazal1 benim de göbeğim sarkık ve kırışık, önden sarkıyor resmen Spora başladım 2 hafta olacak
Handecelik Bu arada ben kilo verdim ama eski kilomdan bile 1 kilo düşüğüm ama eski pantolonlarıma giremiyorum. O neden olabilir
Sqs HafsaNaz benimde 2 yıl oldu kaç kilosun ben iki gündür diyetteyim canima tak etti bakalım basarabilecekmiyim
hayalperestbirealist Hazal1 ben doğumdan sonra 40 gün içinde eski kiloma döndüm ama gel gör ki emzirmek beni hamilelikten daha çok etkiledi hızla kilo alıyorum 🤪 benmki daha beter