busrtufn 7 aylık oğlum var sanırım diş çıkaracak kehribar kolyeyi çok duydum kullanan var mı işe yarıyor mu yorum bekliyorum lütfeen ??
Svdmm busrtufn yariyor canim salyasi azaldi , stresini de azaltiyor , biz birde tedagil diş granülü aldik , agzina dökuyosun agrisini azaltiyor
Yigitkomuz_ busrtufn valla bende gec aldm iyi geldi cnm bize de 9 ay lik aldm bugün 10 ay lik oldu uykusu faln düzeldi kolyeden sonra 2 disi çıktı ateş faln olmadı biraz huysuz ama oda atakta bu aralar
Deletedmom212 busrtufn ben kullanmadım ama arkadasım kullanmıştı ağzının suyu akmamış hiç rahat geçirdik demişti ama bilemicem maşallah ben kullanmadım ama benim oglumunda hiç ağzının suyu akmamıştı sadece sürekli emerek cıkartmıştık simdide arkalar cıkıyo yine aynıyız memeyle yapısık yasıyoruz
busrtufn Svdmm Svdmm teşekkür ederim canım genelde olumlu yanıt alıyorum bende alıcam oğlum çok huzursuz
busrtufn Yigitkomuz_ Yigitkomuz_ ateşten korkuyorum özellikle , bende alacağım önerdiğiniz bir yer var mı İnstagram da bir sayfa buldum oraya bakıyorum
Svdmm busrtufn https://instagram.com/kehribarburada_store?igshid=oop8a9lrm9ug Ben buradan almistim , guvenilir sertifikasiyla geliyor
Bbusra43 busrtufn sofimaya diye instagram bir site var ordan alabilirsiniz gayet güvenilir gecen hafta aldim ben daha iki gün icersinde de geldi
busrtufn Deletedmom212 oğlumun Deletedmom212 oğlumun ağzının suyu akıyor aslında onu kesmesi bile iyi benim için günde 3-4 kere kıyafet değiştiriyorum taktığım önlükleri sürekli çekiştiriyor rahatsız oluyor çıkarıyorum bende alıcam sanırım kolyeden ☺️
Bbusra43 Sofimaya diye bir site var hem internet sitesi var hemde instgramda sayfasi var bende yeni sipariş verdim daha 2 gun içinde elime ulaştı bende oneri uzerine almıştım o siteden canım gayet güvenilir