Bernauslu Kızlar merhaba kızım deli gibi elini önlüğünü emiyor elimizi tuttuğu an ağzına götürüyor jel aldık ama bi işe yaramadı eldiven diş Kaşıyıcı var onu kullanamıyor. Halka silikon olanlardan aldık wee baby onu da tutamıyor. Şaşırdım ne yapacağımı üzülüyorum çaresiz kalıyor. Diş Kaşıyıcı ne önerirsiniz bir de jel kullanıyor musunuz.
Birminnosannesi Bernauslu Biz de aynı durumdayız yavrum kıvranıyor. Havuçta işe yaramıyor. Tetagil eczanede 40 lira. Zararsızmış ve yatıştırıyor. Günde 6 kez verilebilirmiş. Ama sürekli onu mu vereceğiz ben de şaştım.
Beybibeybi En iyi diş kaşıyıcı havuçtur hem vitamin alır, jel olarak değilde tetragil diye bir toz var o çok i geliyor eczanelerde bulabilirsiniz bebek için doğal bir ağrı kesici dişleri için
Efenin_annesi Bernauslu karanfil kaynattım parmağımla masaj yapıyorum. Her türlü diş kaşıyıcı aldım ama oğlumun en sevdiği kaşıyıcı çorapları 🤣
Mnli Bernauslu sert şekilde vericeksiniz yani yemiyecek havucu koparamıyor bile ama soğanı ezince suyunu çıkarabilir ama bildiğim kadarıyla o su zaten rahatlatıyor onu
Efenin_annesi Bernauslu valla cnm ne yaparsam yapayım kaşla göz arasında çıkarıp ağzına sokuyor. Diş kaşıyıcı önlük almayı düşündüm ama sert olunca kullanmıyor eldivenden korktu
Bernauslu Deletedmom283 Yesilanne97 idil1990 Aliasafannesi Kızlar ek gıdaya geçmedik daha zararı olur mu peki sonuçta yutacak
Yesilanne97 Ben karanfil yağı yaptım 8 aylık kızım 4 dişi var bulandan razı olsun çok rahat ettim, 15 adet karanfilim havanda ezip yarım çay bardağı zeytinyağında 2 gece beklettim masaj yaparak sürdüm çok iyi geliyor
idil1990 Bernauslu havuc ve taze sogan havuc biraz soguk olursa daha iyi olur. Birde bi tarif var henuz denemdim arkadaslarim yapiyormus jel alip kullanmaktan iyidir. 👉Kucuk bir kaseye hakiki zeytinyagi 👉4 - 5 tane karanfil 👉Yarim cay kasigi kekik Karanfilleri dovun ve parcalayin zeytinyaginin icine atin veckekigide ekleyin karistirin kapagini kapatip uc gun bekletin daha sonra cember yardimiyla suzun agri oldugunu dusundukce jel gibi damaklara surebilirsiniz.
Aliasafannesi Bernauslu karanfil ve saf zeytinyağı çok işe yarıyor şahsen yaradida tavsiye ederim Taze soğan sapı Pırasa bunları dolapta biraz bekletip hafif soguk verin hem ateşini alır hemde ağrısını kasintisini bir nebzede olsa girerir
idil1990 Bernauslu zaten ilk yogurt havuc kabak elma ile baslaniyor havuci emsede cok sivi alamaz bence
Aliasafannesi Bernauslu olmaz ben oğluma 4 aylıkken sürmüstüm ama zeytinyağını sakın çok kaçırma çünkü ishal yapıyor