gulsen_oyku Merhaba anneler bebegim 15 aylık beşinci dişini çıkardı ishale bağlı pişik oldu çok fena kanıyo 4 gündür ne yaptıysam geçmedi başına gelen varmı ne yapmalıyım??
Eymeniim Bizzz 9aylik şu an diş cikariyor hem İshal hem aşırı derece pişik kanıyor poposu :(( uyku nedir bilmiyoruz kantaron yağı sürüyorum hiç birşey fayda etmedi
gulsen_oyku Eymeniim valla dr ile görüştüm desitin travazol ve bepanthen krem karıştır sür dedi bide ishal durması için raflor şase ver dedi bende denedim ama yine aynı 😢
srbrs Eymeniim nasıl yani dişten dolayı pişik ve kanama oluyormu böyle. bugün bizim başımıza geldi aynısı kızım 9. dişini çıkartacak sanırım ilk defa pişik ve kanama oldu bu aksamda biraz ateslendi aratırmadığım şey kalmamıştı 😢
Eymeniim gulsen_oyku sizdede gün içinde çok kaka yapıyor mu ishal olarak zaten iştahı yok yediğinide hemen çıkarıyor geri günde defalarca kaka yapıyor
Yako Benim bebeğimde ishal oldu ve pişik dişten dolayı 14 aylık . Ben desitin mor olanını kullanıyorum normalde bu dönemde de bol bol sürdüm bir de portakal gibi asitli şeyleri vermeyi bıraktım ama önce ishalini de kesmek lazım eczaneden bunun için toz aldım kullandım çok faydası oldu ishal oldukça pişiği geçmiyor çünkü
gulsen_oyku Yako ah bak bu portakal olayını abartmıştık bu ara çok teşekkür ederim bi portakal vermeyi keseyim inşallah düzelir kuzular 🙏
Yako gulsen_oyku benim bebeğimizde pişiği kötüydü ama çok şükür kanamaya kadar gitmedi bana dr teramisin sürebilirsin demişti azıcık ondan sürüyordum biraz hava alıyordu poposu sonra da bolca mor desitinden be ishal için mutlaka bsey kullanın ve yapar yapmaz değiştirmek lazım fark etmezsek çok kötü oluyor
gulsen_oyku Yako yogurduna raflor şase katip veriyorum portakalı kesicem umarım çözüm olur çok teşekkür ederim 🙏
gulsen_oyku srbrs maalesef bu derece kötü ilk defa oldu ama her dis çıkarma döneminde ishal ve pişik oluyo sizede çok geçmiş olsun
Yako Karadut özü, karamürver, balık yağı, propolis kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim diş döneminde hem bağışıklığının düşmesini engellemiş olursunuz hem de istahını açıyor☺️
gulsen_oyku Yako ahh sizin bilgiler çok iyi geldi bunları da denicem çok sağolun portakalı kestim ishal durdu 👍