Ecemtt ylzoknnnn benimkide 4 aylık gündüz en fazla 15 20 dk uyuyor ama cok uykusuz kaldıgı ıcın gece 5 6 saat uyuyor 😂😂
Kagan123 ylzoknnnn benimkide aynı böyle sormayın 7 aylık oldu daha yeni ama gecede sürekli yarım saatte bir uyanır
deletedmom247 ylzoknnnn 5 buçuk aylık olcak 1 haftadır savaş ediyoruz uykuya geçerken ne gece ne gündüz uyku düzeni tamamen bozuldu malesef 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
KZE Valla benim ki 5.5 aylik emerek uyuyor yatağına yaptırdığım anda açıyor gözlerini her bebek farklı üzülme yavaş yavaş alışır inşallah
zeynepalp Bende çok yorgunummm çok.. şu an bu post tam bana denk geldi valla. 4 buçuk yaşında kızım var oğlum da 8 aylık. Bugün oruç da fena sarstı. Eşimle uğraşıyorum bir yandan çocuklar ev yemek… saatlerdir başım ağrıyor💆🏻♀️
Alinduru ylzoknnnn bugün tam 5 aylık oldu gündüz doğru düzgün uyumuyor gece de saat başı uyanır oldu ve kesinlikle ne gece ne gündüz uyutamıyorum asla istemiyor oynatmak üzereyim 🤦🏻♀️
Zeynepalya_ve_annesi ylzoknnnn fön sesiyle yatır telefonuna yükle koy bebekten uzak bi yere aç sesini öyle güzel uyurki sende dinlenirsin 😘😘
Hohomoromu ylzoknnnn valla benim ki de doğdu doğalı gündüz uykusu nedir bilmez alıştım artık şşimdi 1 yasında milletn cocugu günde 2kez uyuyor en azından bizim ki sabahn köründe de kalksa 1 kere oda bayılcak duruma geldimi uyur 😁
snglkllgl Benim bebegim de surekli kucak istiyor iki dakika sogan dogramak istesem beni al diye sinirleniyor cok uzuluyorum sanki bebegime yetemiyormusum gibi hissediyorum bazen😔