Irmak09 Bebeginizin kiyafetlerini hangi deterjanla yikiyorsunuz mama lekesini iyi cikaran birde hangi ayarda kac derecede yikiyorsunuz solmasin die.
Hacere Irmak09 dalinle yıkıyordum şimdi omo baby kullanıyorum, 40 derecede yıkıyorum. O lekeler için burda arkadaşlar beyaz sabunla çitileyip öyle yıkıyorum çıkıyor diyorlardı.
Semraakal Irmak09 canım hacı şakir kullanıyorum ama ek gıdaya başladıktan beri çıkmıyor ya dökülür dökülmez sabunla çitiliyorum. Ya da makinaya atacakken bulaşık deterjanı döküp atıyorum çıkıyor çoğusu
Hacere Irmak09 çoğu deterjanları leke çıkarmıyor zaten, o yüzden öyle lekelerde önden bir işlem yapmak gerekiyor ben kaka lekelerini önden çitiliyordum sabunla sonra yıkıyordum o şekilde çıkıyordu
Semraakal Irmak09 bi zararı olacağını düşünmedim hiç canım. Organik olan bulaşık deterjanı kullanıyorum. Ek gıda gereçlerini de onunla yıkıyorum
cocomelon Irmak09 green clean ben ek gıdadan önce 30 40 da yıkıyordum ek gıdadan sonra 60da ama yine çıkmıyor lekeler maalesef galiba Kıyafetler %100 pamuk olduğu için
AreninAnnesi7301 Dalin kesinlikle leke çıkarmıyor pure lekesi fln öyle durumda once koslayla yıkayıp durulayip kendi deterjani ile yikiyorum uni baby e geçtik biz bu arada
Irmak09 Hacere evet bende oyle yapiyorum haci şakirle yikiyorum onden yikamadan direk deterjanla yikamak istiyorum iki is oluyor die sordum