Ectu Merhabalar 🎈 Aranızda Prima külot bez kullanıp memnun kalan var mı? Kızım 5 aylık külot bez almayı düşünüyorum fakat emin olamadım🤷🏻♀️ Tecrübelerinize ihtiyacım var.🌸
Nilmila Ectu bnde burda bekliyim prima kullanıyrz aktif bebek 5 numara ama kilot bez bilemedm nasıl 🤷♀️🤷♀️
Gezginprenses Ectu ben de merak ediyorum. 10 aylık kızım altını değiştirirken savaşıyoruz resmen külot bez daha mı kullanışlı olur.Bekleyeyim şurda 😊
BuseTolgaTaha Ectu bende kullanmaya başladım 1 ay oldu bence gayet iyi kullanımı çokta rahat tavsiye ederim ☺️
hanndee_ Ectu ikisini de kullanıyorum ama tek olarak külot bez biraz zor sadece lastik kısmı bebeğimi rahat ettiriyormuş gibi hissediyorum geceleri veya oturup oynıcapı zamanlar özellikle onu takıyorum büyük tuvaletini yapınca falan yandan yırtması değişimi zor oluyor
Trakyali Bn kullanıyorum cokkk kötü bi paket aldm büyük hepsi çöp öldü cokkk pişik yaptı bizde sakin kilot bez kullanmayin bebeğinizle yazık 1 hafta yıkayamadım çocuğu yara oldu poposu hep yavrumun normal bez aldm oda kaldı
Zzbnnu hanndee_ yatirarak normal bez degistirir gibi olmaz mi canim, illa ayakta mi yapmak gerekiyor bez degisimini. Benim bebegim de 2 bucuk aylik sanki bacaklari rahat etmiyormus gibi geliyor
BuseTolgaTaha Trakyali Bende hiç olmadı canım aynen öyle her bebeğin bir olmuyor ama gerçekten çok rahat ettim ben pişik falan hiç olmadı
Mississsipi Ectu ben 5 aylıkken kullandım hiç rahat edemedim. Paketin bir an önce bitmesini istedim. Bebeğimin bacakları tombiş. Bacaklardan geçirirken zor oldu. Sonra bir de popoya yerleşmesi için hafif kaldır falan. Nerde kaldı işim pratikliği? Ayaklanınca daha işlevsel olur diye düşünüyorum.
Derin34 Ectu prima pure kullanıyorum normalde, 1 paket denemek için prima kilot bez almıştım. Taşmadı zorlanmadım da kullanırken, ama kuzumu pişik yaptı. Yarısına kadar bile kullanmadık üst dokusu ıslak havluların malzemesinden gibi, ben beğenmedim
Badevehande Yalnışlıkla aldım 5 ay 12 günlük ve yaklaşık 15 gündür kullanıyoruz. Tek sorun bebeğim kilolu iz yapıyor bacağında ve göbeğinde. Ama sleepy kilot bezden çok daha iyi (onuda yanlışlıkla almıştım😄) Tabi sıktığı için normal bez de aldım bir ondan bir diğerinden takıyorum böylece rahatsız etmiyor
BuseTolgaTaha Ectu hayır olmuyo ne kadar çok yapsa da tasmadı hiç o konuda da çok rahatım kullanmaya devam ediyorum edicem de ☺️