Cagladinceren zehrahifa bende de çok fazla işe yaramamıştı. Ben balık,dereotu yediğimde ve boza içtiğimde arttığını gözlemledim. Bozayı gece yatmadan içip üzerine de 2 bardak su içiyorum inanılmaz etki ediyor. Belki sende de faydası olur bi dene bence☺️
aysenurkerem zehrahifa kayısı kompostosu, rezene çayı , kuru incir ,dereotu süt arttırır. Ben galacatago kullandım çok fayda gördüm tavsiye ederim
Doruk12 zehrahifa stres yapmamalısın psikolojik olarak çok iyi hissetmelisin ve boool sıvı 👍 sütüm artmıyo düşüncesinden çık öncelikle 😍
Talharas Valla canım herşeyi yedim içtim bendede o durum var şuan müsli yiyorum bakalim ise yaricak mi gecen bi postta okumuştum
Oyku1801 zehrahifa bendede işe yaramamıştı yapmadığım kalmadı valla herşeyi denedim bi galactago biraz iyi gibi geldi ama oda 1 haftada bitiyo benim denemediğim bi bira mayası tableti kaldı çok övülüyor bi ona bak istersen canım
Gulay-58 zehrahifa bulgur pilavi ye fiskirik😊 skma canini canim birde gun icinde çocuğun uyudukca 1 saat te olsa uyu
Gulay-58 zehrahifa kivircik ye dereotu ye eşim inek ne yiyorsa o süt yapar demisti cok gülmüştüm ama dogruymus
Kusannesi zehrahifa banada ise yaramadız bestlak damla almıştım bebeğim yeni dogmusken. sütüm tisörtleei ıslatıyodu onu kullanırken
Serenty Talharas ben yoğurt ile yiyorum ama bu aralar süt urinlerinden de şüphe ediyorum.cok gazı var oğlumun ya 😞
Mrw-95 zehrahifa benimde sütüm azalmıştı bir kaç gündür geceden suyun içine kuru inciri atıyorum sabah aç karnına İncirli suyu içip incirini yiyorum sütüm şuan arttı bide Rezene içiyorum bol su tüketiyorum