Bsrsn Güzel anneler öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar 🙏🏻 16 gün önce doğum yaptım bebeğimi genelde 2.5-3 saat de bir emziriyorum . Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz doktorunuz hangi saat aralıklarını uygun gördü ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 😘😘
Esrabenzet Bsrsn sarılık tiksine karşı 2 saate bir uyandırıp emzirdim 43 günlük bebeğim artık uyandırmıyorum ne zaman uyanırsa o zaman emziiyorum Sizde sarılık durumuna bakın☺️
Hohomoromu Bsrsn Yenidoğam evresinde hiç saat aralıgına dikkat etmedım ve ya doktor şu saat aralıgında emzir demedi ne zaman emmek isterse ozaman emzirdim 2 bebegım de 2 saat emzirmesem kıyamet koparırdı heralde nasıl başarabılıyosnz 2 saat 2 bucuk saat emmeden benımkıler durmazdı hayatta
Gzdnz Bsrsn sağıp kaç cc geldiğine baktınız mı hiç ? Çok merak ediyorum acaba bu günlerde normalde kaç cc süt gelmesi normal ?
Newmom2020 Bsrsn doktorum bana ne kadar arayla edeceğine bebek karar verir ama 3 saati geçirme demişti benim minnoş da nerdeyse ilk zamanlar yarım saatte bir emiyordu şimdi 2 saate yeni çıktı şu an 2 aylık. Bence ne kadar sık o kadar iyi ama bu seferde süt hemen birikmiyor bebek sinirlenebiliyor günde en az 5-6 çişli bezin varsa bebek doyuyordur bizim 10 tane oluyordu en az
Bsrsn Esrabenzet sarılık şuan yok canım . Emziriyorum gazını çıkartıp altını alana kadar 1 saat geçiyor 1 saat uyutup tekrar kaldırmak istemiyorum ama bir yandan korkuyorum tabi 🙄
Bsrsn Hohomoromu canım doktor sütümün yeterli geldiğini söyledi . Belki sütün tam doyuramadığından sık sık uyanıyor olabilirler .
Esrabenzet Bsrsn korkma o acıkınca uyanır öyle dene doktor uykusunu bölme dedi ben 2 hafta uyandırdım sarılık olmayınca kestim
Hohomoromu Bsrsn gece degil gün içerisinde gece uyanma sorunu yasamadm da sütüm yetıyodu 2 side bebekken tosun gibiydı memeye aşırı düşkünlerdi sadce oyuzden ama geceleri 2 saat 2 bucuk saat arasnda emzirmen normal yenidoğam evresnde
Neslihan01 Merhaba, 34 günlük bebeğim var. Doğduğundan beri 2 saate bir emziriyorum. Saatlerine alıştı ve emzirme zamanı gelince uyanıyor emiyor geri uyuyor.
Mucizemm1 Bende 22 gun once dogum yaptim bende merak ediyorum kac saatte emzirmek gerekiyor?geceleri surekli uyanior sutum var ama doymuyor olabilir mi ?
Neslihan01 Bsrsn evet canım net 10 dakika emiyor zaten, 5 dk felan da emerek uyumaya çalışıyor ve uyuyor, Tam uyanmasını bekleme ama baktın hafif kıpraşıyor hemen altını değiş arkasına emzir ki uykusu tam bölünmesin
Marjinal_Anne2 Biz de 10 günlük olduk sarılığı atlattığımızı söyledi doktor ama ben uyandırmazsam uyanmıyor normal mi , iki saate bir olacak şekilde yapmaya çalışıyorum ama zor uyanıyor