Fatmaikram Kızlar merhaba yeni doğum yaptım 13 günlük olduk göğüslerim felaket çatladı emzirirken çok zorlaniyorum canım çok yanıyor önereceğiniz birşey var mı? Kantaron yağı kullanıyorum artı fito diye bir krem önerdi ebemiz bugün aldırıp denicem..
Deletedmom276 Fatmaikram garmastan pomad dışında hiç bir şey kullanmadım, kahverengi bölgeyi de kavraması lazım bebeğinizin, yoksa aşırı hassasiyet ve yara oluyor, sadece ucunu emerse bu da yara yapıyor.
Esilamm1 Fatmaikram canım bizde 14 günlük olduk benimde çok çatladı hatta kanadı birsürü dogal olsun krem olsun denedim fayda etmedi karbonatlı su yaptım sürdüm biraz durdu sildim Bi ablamız fito kremi önerdi aldım her emzirme den sonra sürdüm azcık acık bıraktım emziemeden öncede hangi gögsümü emdirceksem sildim ılık suyla bezle emzirip geri sürdüm inan çok faydasını gördüm şimdi kullanmıyorum düşün yani bence kullanmaya başla bian önce canm
Fatmaikram Esilamm1 sağol canım inşallah aldırdım faydası olur dediğin gibi kanıyor artık dayanamaz oldum
Duyguerkac Fatmaikram inşallah cnm benimki çatlamamıştı ama felaket derecede kaşıntı vardı doktor vermişti doğumda sürdüm anında düzeltti
Esilamm1 Fatmaikram her emzirdikten sonra sür canım emzirme den öncede ılık su bezle sil emzirince geri sür insan bazen üşeniyor 🙈 ama mecbur canm inşallah bian önce faydasını görürsün canm
Cqdm46 Lansinoh göğüs kremi bana çok iyi gelmişti birde kendi sütümü sürüyordum her emzirmeden sonra, çok zor göğüs yarası Allah yardımcın olsun 🙏
Eda2808 Fatmaikram bn doğumdsn önce birkaç kez sürdğm doğumdan sonra her sağma sonrası baby me göğüs ucu kremi kullandim ebebekten almştm
Ogullarinaasikanne Fatmaikram lansinoh tek geçerim kesinlikle birde ucunu değil kahverengi bölgeyi komple verin
Damladamla1 Fatmaikram canım bana bepantol baby pişik kremi iyi gelmişti. Her emzirmeden sonra sil ucunu muhakkak üstüne bu keremden sür emzirmeden önce yıka kurula gögsünü 3-4güne geçer
Esrabenzet Fatmaikram canım sende işe yarar mı bilmem ama ilk günler benim öyleydi köy tereyağını sürüp buzdolabı poşeti kesip koyduk göğüs uçlarına emzirmesen öncede ıslak pamukla temizleyip emzirdim 1 gün de iyileşti benim bir daha olmadı 43 günlük oğlum deneyebilirsiniz
Esilamm1 Fatmaikram 3. 4 günde kanama falan durdu şimdi hafif sızlama oluyor ilk emdiginde oda hafif kullanmıyorum artık ama dedigim gibi uygulaki bian önce gecsin canm inşallah faydasını görürsün cnm
Esrabenzet Fatmaikram birde sütü sık göğsüne sür öyle koy poşeti nemli kalınca iyi geliyor ben bunlardan fayda gördüm krem kullanmadım