Begusunannesi Ya gerçekten bunu merak ediyorum bizimkimi tuhaf 3. Aydayız ellerini tanıyo ağzına götürüyo tamam ama parmak atıyo resmen bileğine kadar sokmaya çalısıyo öğürüyo kusturcak kendini 😂
Mirayimran Begusunannesi benimki iki elini birden sokmaya çalışıyor bigün sokup çıkaramıycak o olucak yani 😂
Deletedmom388 Begusunannesi 2 yumruğunu birden bile ağzına sokuyordu bir ara🤣🤣🤣 şimdi 8aylık geçtik o dönemleri🌸
bebegiminbesigicamdan Begusunannesi benim oglum kadar hic bi bebek yapamaz dilinin ucu yara oldu resmen tirnaklarindan dolayi 5 parmaginida sokuyo ağzina
Hosgeldiannelik Begusunannesi 🙋🏼♀️ Ay biz de varız öğürmeden elini çıkarmıyor ağzından. Çok tatlılar gerçekten baş parmağı denk gelince öğüremiyor o zaman sinirlenip ağlıyor bi de 😁 diğer parmaklarını bulunca rahatlıyor
Emelsahin Begusunannesi aynen canım 4 aylığız şu an hala devam ediyor herşeyi ağzına sokuyor bide girmeyince kızıyor😂
Karadenizlii Begusunannesi Bizim ki 4.5 aylık hala aynı üstüne ayaklarda eklendi😂 oyuncak falan saymıyorum zaten😂