Ozleemadaa Merhaba tatlı anneler biraz konu dışı ama hamilelik lohusalık bitti derken şimdi sıra. Bana geldi . Burun estetiği yaptırmak istiyorum Ankara’da Özmen kara doktoru çok duydum çok met ettiler yaptıran memnun kalan varmı ve nekaradara yaptırdınız :)
mutlulukkutusu Ozleemadaa yanlız burun estetiği aşırı dereve güzelleştiriyor😍 + dudak dahi otomatik kalkıyor😍👍
Rengin Ozleemadaa başka bir doktora oldum doktorumdan ameliyat süreci ve sonrasında memnundum ama sekil itibariyle memnun değilim. Çevrem yakıştırıyor ama ben sevmiyorum 🤔 gazi üniversitesi bu konuda başarılı son zamanlarda ben devlet hastanesi diye istememiştim ama şimdiki aklım olsa oraya gider yaptırırdım
MDLA Ozleemadaa canım bende yaptım estetik ama Mersin’de çok memnun kaldım doğal görünümlü felan yaptırmayı düşünüyorsan kış ayında yap derim ben yaz ayında yaptım pişman oldum kış aylarında daha rahat geçiyormuş😊
mutlulukkutusu Ozleemadaa arkadaşım ve kuzenim oldu. ilk 1 hafta çok zorlandı çok pişman oldu olduğuna sonradan meyvesini yiyor tabi efsane güzel oldu
Rengin Cicegimbalim evet plastik cerrahi yapıyor tabi ona da para ödüyorsunuz ama ozelin yanında cüzi bir miktar
Ozleemadaa Rengin özel muananesinde 5 bin TL fiyat verdi ama hastanede daha uygunmuş sanırım ama bir kaç ay sonraya atıyormuş kararsız kaldım
Ozleemadaa mutlulukkutusu yaa oylemi inşallah su virüs bitsin bende olucam kendimi iyice çirkin hissetmeye başladım