Elvn94 Sol bogazimda geniz akintisi var cikaramdkca yutuyorm afedersnz ama (balgami) k.bakmayin sylemek zorndayim yuta yuta bogazm tahris oldu sanirim bogazimin sol tarafi hem agriyo hem aciyo ne yaparsam gecer
Nur_emir Elvn94 bn de yasadim gargara falan gecirmedi gece yatarken boğazıma vicks sürdüm ayağımın altına sürdüm temiz bez sardim boynuma ayagima da kullanmadığım temiz corap giydim 3 güne iyi oldum
Dunyamsensn2008 Elvn94 Ada çayı iyi gelir,tuzlu gargara,ıhlamur,keçiboynuzu pekmezi için sabah akşam balgam için.
Elvn94 Nur_emir distan surdunz demi viksi bogaznza bi an bogazn icine suruluyoms gbi anladm da o yuzdn sruyorm canm surerim kuzum
Elvn94 Dunyamsensn2008 keciboynuzu pekmezi ictm bugun ihlamurda ictm canm pek bi fayda etmedi yaniyo bide dilim yara gbi olms nasl aciyo bi an once gecse bari ya
Dunyamsensn2008 Elvn94 Yani hemen etki etmiyor siz içmeye devam edin bence.Bogaz ağrısı farenjitten dolayida olabilir yanma varsa ona da limon iyi gelmez.
Elvn94 Dunyamsensn2008 yanma var birde dilimde yara olusmus aciyo bogazm desen yabiyo yutkunrkn aciyo 😭
Dunyamsensn2008 Elvn94 Ada çayı ona iyi geliyor bende de var maalesf ılık şeyler iç bol bol canım çok geçmiş olsun.Limon yeme azdırıyor.
Ecerg 200 ml ılık su 2 yemek kaşığı bal 2 yemek kaşığı limon suyu 2 yemek kaşığı sirke (elma üzüm farketmez) 1cay kaşığı tarçın Bu karışımı yapıp günde 3 defa için çok çok rahat edersiniz. Oldukça etkili bir karışım. ☺️🌸 Acil şifalar diliyorum
Ecerg Elvn94 bu arada emziriyorsanız kesinlikle ada çayı tüketmeyin 🙏 süt azaltır kesebilir bile.. Lütfen bitki çaylarını içerken dikkat edin. Doktorum kesinlikle uzak dur demişti 🌸