Fatmakaya Her sütünü zü sağdığınız zaman bir biberon dolusu süt çıkıyormu Bir göğüsünüzden sağdığınız süt kaç ml çıkıyor 🙄
2bebe-1anne Fatmakaya ay hemen hemen aynı konudan müzdaribiz sanırım ben sütümü sağmaya çalışınca çok zor çıkıyor çeşit çeşit pompa denedim ama bi sonuç elde edemedim . Elimle sıktığımda fışkırıyor ama sağım da hiç çıkmıyor nerdeyse 🤦♀️
Kubraegit1 Fatmakaya Şimdi sağmıypeum ama kızım ilk doğduğunda sağıyordum hastanede olduğu için. İlk gün 25 cc sonra 50 sonra 75 en son 100 olmuştu ama ben bilinçsiz sağmışım mastitin ucundan döndüm diyebilirim 😣
Fatmakaya 2bebe-1anne aslında sağma konusunda bende problem yok ama geçenlerde sütüm azdı ama neyseki düzene girdi patlamış mısır şiddetle tavsiye ederim ben etkisi ni gördüm tavsiye ederim ama herhalde mısırda gaz yapan yiyeceklerden gaz problemi konusunda birşey diyemi cem teşekkür ederim yorumunuz için 🌸
Oslem Sıcak banyo yaptıktan sonra daha rahat sağabiliyorsun önce onu soyleyeyim . Ben sagdigim zaman 100 ml çıkıyor rahat bazen 75 oluyor bazen 125 oluyor bazen de 50 sut poseti ni bazen 2 seferde bazen tek seferde doldurup buzluğa atıyorum.
Basar28 Bende sağıyorum şuan oğlum 1 aylık ben hergün sağıyorum süt birikince ağrı yapıyor benim genelde 100 ml sağınca rahatlıyor toplam iki göğsümden ama birinden birinden 60 birinden 30 yada 40 oluyor eşit sağmıyorum yanlış mı yapıyorum bilemiyorum