Yukselll 3 ay 22 günlük bebeğim sütüm azaldı mama veriyorum ancak bir grupta emzik meme reddi yapıyor denildi bende dünden beri emzik biraktirmaya çalışıyorum çok zor uyuyor sürekli sallıyorum ne yapacagimi şaşırdım lütfen yardım edin
asafnannesi Yukselll oğlumun ağzından emzik düşmez cok seviyo meme reddi yapmadı bizde canım yapanlarda vardır illaki hurma günlük bir bardak rezene cayı ve tahin helvası bende cok süt yaptı tabi suyuda çok içmen lazım
Rumeysa-Y Yukselll canım silikon meme ucu al göğüs ucuna tak öyle emzir ebebekten veya eczaneden al küçük numarasını alacaksın . Yalancı memeyide bıraktırma ya cakisma çocuğa eziyet etme bir şey olamaz sılikon meme uçuyla emzir çok rahat edeceksin. Ben öyle yapıyorum çok rahatım bebeğimde öyle benim bebeğimde üç buçuk aylık.
idil1990 Yukselll dorduncu ay atagi uc gun hic sutum yoktu mama ile takviye yaptim sagmaya calistim hep elimde su sisesiyle gezdim her emzirmeye kalktigimda su ictim su an bi meme bi mama olarak gidiyorum goguslerim anca doluyor diger turlu doymuyor bu yuzden sk uyaniyor. Simdi sorun yok gogus dolu oldumu guzel emiyor bi sure boyle gidicez
Zuleyham Yukselll tam tersi bebeğiim meme reddi yaptıgında emzikle kandırıp meme veriyodum emzik benim çok işime yaradı halada kullanıyor memeye ayrı emziğe ayrı biliyor yani neyin ne oldugunu 7 aylık oldu
Yukselll Deletedmom307 çok ağlıyor o yüzden dayanamıyorum inatla vermiyorum ama ağlamaktan boğazı agricak diye korkuyorum sesi kısılıyor
asafnannesi Yukselll psikolojik de azalıyo takmamaya çalış ve cok emzir ne kadar emzirirsen o kadar çoğalır yemeni de eksik etme tabi
Nisanur889020 Deletedmom307 ne emzik kullandım ne biberon meme reddi yaşıyorum 11 gündür 3ay 21 günlük bebegim
Nisanur889020 Deletedmom307 ah canım keşke 10 gün uğraştım ama olmadı memeyi görünce kucağıma alınca başlıyor ağlamaya bide uyurkende ve dalarken kaldırıp vermeye çalışıyordum en son onada ağlamaya başladı dayanamadım artık ac kalmasinda sagip veriyorum arada gene gogusumu teklif ediyorum bazen alıyor bazen almıyor alınca da bi kaç dakika emip birakiyor
Yusufcuk01 Yukselll canım domatesli bulgur pilavı yanına da soğan ye acayip süt yapıyor. Dereotu ye bol bol. Su iç 4 lt. Ve de bol bol bebeginle ten teması yap.
arslaninannesi98 Sallamayın, emzik kullanın kontrollü şekilde yani bebekte red olmazsa devam edin, humana anne çayını için