Mrbrmr Kızlar bebeğim için oyun halısı almak istiyorum. Elinde iyi durumda temiz satılık oyun halısı olan var mı ? Özellikle yokidoo marka olanı çok beğenmiştim varsa satacak olan hemen alabilirim.
goncali Mrbrmr merhaba benim halin Tiny love sıfır ayarında halısı büyük ve renkli oyuncakları da cok güzel 150 liraya satıyorum ilgilenirseniz. Yanında ekstra oyuncakta hediye ediyorum bilginize.
Eminos goncali canim 2. El kullanacagina babycimm marka 90 lira nette al zaten bebeğin 6 aya kadar yatabiliyor icinde sonrasindada piyanosunu oynuyor elinde 13 aylik hala sapasaglam duruyor piyanosu
Mrbrmr goncali teşekkür ederim özellikle Yookidoo marka oyun halısı düşünüyorum şu an internet sitelerinde satışı yok sıfır ayarında temiz kullanılmış bulabilirsem alicam. Olurda bulamazsam sizinki aklımda kalsin.
Mrbrmr Halisealp çok teşekkür ederim. Şu an için yookido marka oyun halısı arıyorum bulamazsam sizinki aklımda kalsın.
Dnddrk Ceydakoruc Neyin kafasını yasıyorsunuz sizin bahasettigizke benim elimdeki ürünün arasındakı farka bakarmısınız ha fiyat farkından bahsetmiyorum bile performans 😀😀