mino01 Bu gün verem aşısı olduk. Uygulamayı size nasıl yaptılar ? Ayrıca bebeğinizin ateşi oldu mı ? Bizim hafif var şuan, colpol verdim.
Daffduck mino01 ateşi olmadı tüm bebeklerde olcak diye birşey yok 38 derece de bi çay kaşığı calpol ver demişti hemşire bir kaç ay sonra yara olabilirmiş kesinlikle ellemeyin dedi
Deletedmom318 mino01 Ateşimiz olmamıştı. 16 ay oldu biz aşıyı yaptıralı tam hatırlamıyorum uygulamasını ama bacaktan yaptılar
mino01 12sb Rabia_38_01 Deletedmom318 sol kol ve iki bacaktan yapıldı 🤔 Karma aşıda mı yapıldı bu durumda. O an sormak aklıma gelmedi 🤷🏽♀️ Ateş düşürücü verdim. Nemli bez koydum koltuk altına felan şuan düştü ateşi. 6 saat sonra tekrar ateş düşürücü vereceğim. Huysuzluğu hafif var. 🤔
betus18 Deletedmom318 verem aşısı koldan yapılıyor ateş olur hafif onun dışında calpol verilebilir başka bişeye gerek yoktur 🙏
Subatannesi Bizde haftaya yaptıracağız verem aşısını. Sağlık odağındaki hemşire 1 kol 2 bacaktan yapılacak dedi. Verem, karma ve zature aşılarıymış.
mino01 Subatannesi Bizde bu gün olduk. Hafif ateşimiz var. İlaç içirdim. Soğuk bez felan koydum koltuk altına. Kontrol ediyorum sürekli.
elifzeze mino01 ateşimiz olmadi hiçbir aşıda😊 Dipnot: Ası sonrası bebeginizin kolunda yara oluşacak iltihaplı gibi olabilir endişelenmeyin bu normal bir durum 😘
mino01 elifzeze Tutar umarım aşı. 🙄 hemşire hafif su felan da akar dedi. Ayrıca ne kadar süredde düzeldi ?
betus18 mino01 benimkisi 3 ay oldu vurulalı daha yeni sulanma oldu bu 1 hafta içinde de olabilir 2 ay 3 ay sonra da olabilir öyle demişti hemşiremiz
Deletedmom318 betus18 Yanlış kişiye yazdınız sanırım 😅 ben 16 ay önceki aşıdan hatırladığım kadarını yazdım 😊