hmna Kızlar ben doğumdan önce 58 kiloydm doğumdan önceki son kontrolmde 82.5 falandım. 25 Şubatta doğum yaptım bu 2 ay da 68 kiloya dustum normal midir benim gibi olan varmı ? Hızlı verince korktum bira
Defneyelin hmna 49 kiloyla hamile kaldım. 69 a çıktım. Doğumdan sonra 65 im😂 varil gibiyim. Pantolonlarım olmuyor. Kalça basen bel iyice gitti
Hayatmavisi hmna aynı kiloyla hamile kalmışız aynı kiloyla doğum yapmışız ve aynı kilodayız😊 ve ben sizden iki gün sonra doğum yapmışım. Doktorum bana sende çok ödem var o yüzden hızlı verirsin demişti😊 sebebi bu olabilir.
Emircik hmna 56 ile hamile kaldım 82 ile doğurdum doğumdan sonra 70 e düştüm 1 hafta sonraki kontrolde suan 3.5 ay oldu 67 kiloyum veremedim daha
Defneyelin hmna 1 buçuk aylık. Hiç iştahım olmazdı. Ne bulursam yiyorum aklım yemede içmede obez olucam diye korkuyorum valla. Allahtan boyum uzun da belli olmuyor o kadar
Hayatmavisi hmna çok pardon bi yanlışı düzeltiyim ben sizden bir ay önce doğum yaptım ama iki ay öncede yine aynı kilodaydım hatta ben o kiloyu yirmi gün içerisinde verdim ve şuan hala 68 kiloyum şimdide veremiyorum😊 bu kiloda kaldım.
Mom44 hmna 13 ay oldu ama zaten doğumdan kısa bir süre sonra eski kilomdaydım 🤗bu sıralar oğlum yürümeye başladı böbrek rahatsızlığımda nüksetti çok kilo verdim ramazanda geldi şimdi çubuk kraker gibi kalıcam😂
Umutununannesi 70 kilo ile hamile kaldım 88 kiloyla dogum yaptım. Sımdı 61 kiloyum hıcbır giydiğim yakışmıyor zayıflıktan gün gün eriyorum yememe ragmen bebegım cok zor beni mahvetti 😭
Bahar-yagmur-kayla Ben ayicik gibi oldum iyice az önce tartıldım 77 kilo olmusum 68 le hamile kalmistim.bebegim 3,5 aylık verebilimiyim acaba😣😣
Emeliss hmna 65 ile hamile kaldım 81 ile doğuma girdim 40 gün sonra 65 kiloydum şuan 63üm oğlum 9 aylık💙
Ygll hmna ben 56 ile hamile kaldım 66 ile doğum yaptım doğumun 10 günü 56 kiloydum oğlum 8 aylık 54 kiloyum. Bende hızlı kilo verdim. 🤗
imgesi 56 ile hamile kaldm 70 le dogum yaptm smdi 61 kiloyum daha da vermek istyrm oglum bgn 4 aylik oldu keske bian once versemde eski halime dönsem.. ama cocuk emince illaki istemeye istemeyede olsa yiyorm naocaz bilmiom
Nagehan08 imgesi aynı kiloyla hamile kalıp doğum yapmışız, bende 61 im şuan.kaldım öylece.sinirim çok bozuluyor. Kıyafetler olmuyor bel kalça göbekten .kızım 5 aylık. Sütüm az zaten iyicene azalır diye diyet yapmayada korkuyorum
Haticemree hmna 40 la hamile kaldm 52 doğuma girdim suan yine ayni kilomdaym 2 ay oldu doğum yapalı 🙏🤗