Mtzzeynep Babygrils fırında patatesli baget bulgur pilavı mercimek çorbası Kemalpaşa salata Allah bereket versin
1ogretmenanne Babygrils mercimek çorbası Taze fasulye Pilav Cacık Belki köfte yaparım yanına Muzlu pasta
Birkoalaanasi Domates çorbası Mantarları kremalı tavuk Pilav Salata İlk gün diye özendim, diğer günler Allah kerim 🌱
AselEva Babygrils Mercimek corbasi, tavuklu karniyarik, pilav, salata ☺️ Tavuklu karniyarik denemediyseniz deneyin derim çok iyi oluyor 👍🏻🥰
Bendeanneoldum Babygrils mercimek çorbası, fırında tavuklu patates,pirinç pilavı,salata,çilek hoşafı,kayadıf dolma ☺️
My_LiFee Babygrils dünden kuru fasulye var pilav yanına karnıyarık dövme çorbası tatlı olarak Kıbrıs tatlısı 2 kişiye yeter bence bu menü 😊
Deletedmom_36 Babygrils mercimek corbasi kofte firinda patates pilav salata midye tatlisi☺️🥰🥰kayinvalidemdeyim bu aksamki menumuz buymus😌Allah bereket versin🐣
_Zeynep_bebek Babygrils kuru biber ,patlıcan dolması makarna mevsım salata domates corbası tatlıya karar veremedim henüz bende fıkır alayım burdan
Socialmom14 Babygrils çorba ama ne çorbası karar veremedim 😂biber,patlıcan,patates kızartması yanına bi güzel sarımsaklı yoğurt yapıcam çok yiyemiyoruz yanına kahvaltılık bikaç şey de koyarım tatlı olarak da kemalpaşa tatlısı yapıcam inşallah 🤲🏻