Sofia123 Merhaba anneler bebeyim 5aylik oturuyor ben 6ayi beklemek istiyordum ama kendi oturmak icin cabaliyor
svgcn Sofia123 bizim doktorumuz bebeğin gelişimine göre hareket edin dedi. Biz 4,5 aylık olduğundan beri bebe yatmazda oturtuyoruz. Şuan 6aya yaklaştık Çok şükür şimdilik bir sıkıntı olmadı. Kendisi böyle mutlu çünkü
Nenvarkuzum Sofia123 bizim değil bebeğin karar vereceği bişey bence bende otutturmamak için çabalıyorum ama kendisi sürekli oturmak istiyor 3 ay 27 günlük eğer rahatsız olsaydı oturmazdı diye düşünüyorum kendi haline bırakın içiniz rahat olsun
Duru_m Sofia123 dün doktora gittim bebeğim 5 aylık yatarken kafa kaldırıyor oturmak istiyor doktor destekli oturtabileceğimizi söyledi mama sandalyesinde oturtun sizi izlesin yemek yerken 1 ay sonra ek gıdaya geceçeksiniz dedi mama sandalyesinin en son kademesinde yarı yatar pozisyonda oturtuyorum çok hoşuna gidiyor etrafı daha rahat izliyor doktor sosyalleşmesini sağlayacağını söyledi
acemi_ana Nenvarkuzum maşallah 3 aylık da mı oturuyor??? Oturmaya çalıştığını nasıl anladınız bnm oğlum 2 ay 12 günlük yattığı yerden başını kaldırıyor puset tede kalmamaya çalışıyor ben düzgün yatırıyorum o yine şekil değiştiriyor acaba oturmak mı istiyor yada çalışıyor
Eternity Nenvarkuzum Kesinlikle, nasil ki bebeklerin kafa kaldirma, konusma, yurume, emekleme zamani farkli oluyor, oturmada ayni sekilde diye dusunuyorum. Ne zaman hazir olursa o zaman
Birogretmenanne Nenvarkuzum benim oğlumda 3 ay 21 günlük sürekli sırtını ve başını kaldırmaya çalışıyor. Daha erken diye düşünüyorum ama bu gidişle çok sürmez destekle oturur.
Eternity acemi_ana Hahaha ayni bizimde, bunu gordukten sonra yatirip ellerinden tutup hafif kaldirmaya calistigimda kendi kalkmaya calisiyordu. Bebek arabasinin kademesini arttirdim suan oturan pozisyonds degil ama yatmiyorda
Nenvarkuzum Eternity evet kesinlikle dönmesi lazımmış mesela benim bebeğimin ama hala dönmüyor yüz üstü bıraktığım zaman çıldırıyor
Delal Benim bebegim 3 ay 10 gunluk kucagimda oturtuyorum kendisi istiyo o sekilde kafasini kaldiriyo demekki hazir illa 6 ayda oturur gibi seylere takilmiyorum her bebek farkli gelisim gosterir
Nenvarkuzum Birogretmenanne bizimkide aynı hiç yatmak istemiyor mecbur kalıyorum otutturmaya ama kısa süreli 1 dakika bile sürmüyordur sonra kaldırıyorum şimdiki bebekler aceleci biraz çünkü 😊
Tugbardm Nenvarkuzum canım benim kız dönüyor 2 ay 25 günlük kafasını hep kaldırıyor dik durabiliyor yatırıncada ağlıyor bu oturmaya hazır anlamınamı gelir
Nenvarkuzum Tugbardm daha çok küçük kucağınızda ister istemez oturur pozisyon alıyordur ama yinede çok oturtturmayın biz yeni yeni başladık oda çok kısa süreli her bebeğin gelişimi farklı rahatsız olursa zaten kendini kaydırıyor aşşaya doğru
Rabia_38_01 Tugbardm benim bebegimde iki ay 28 günlük oda oturmak istiyor oturtuyorum uzun sure olmasada istiyor çünkü😁
ZeynepSareMom Sofia123 ya kizlar benim bebegim 3 ay 24 günlük ve sürekli oturmak istiyor..Bende daha erken diye oturtmak istemiyorum..Napsam sizce..Bazen 5 dakika oturuyo hic rahatsiz olmuyo 🤷♀️