Canparem Hanımlar bebeğimin peynirini köyden alıyordum ancak malum durumlar belli internetten ve ya marketten aldığınız iyi marka doğal peynir söyler misiniz
Eternity Canparem Internette dogruciftlikonline.com diye bir site var, ordan taze süt sipariş edip, kendiniz kaynatıp limonla sütü kestirebilirsiniz. Çok lezzetli bir peynir oluyor, kendiniz için de tuzlayıp bayıla bayıla yersiniz 💕
Emineszrtas Canparem En güzeli kendiniz yapmanız doğal süt bulamazsanız bile günlük sütle sütünüzü limonla kestirip peynir yapabilirsiniz çok lezzetli oluyor. Hazır peynirlerden kat kat iyi 😊 Ben doğal sütle yapıyorum eğer doğal süt bulamazsam sütaşın yada torkunun günlük sütüyle 🥰
Canparem Eternity ay evet normalde sütümüzü köyden alıp yapıyorduk bu ara alamaz olduk ne yazık ki ya teşekkür ederim bakacağım hemen
Rmys19 Labne kullanıyorum canım ben severek yiyo bide kendimiz lor yapıyoruz ondan da veriyorum kahvaltılarinda
Badevehande Ben bebeğimi doğurmadan önce kendim yoğurt ve peynir yapıyordum şimdi ek gıdaya yeni geçti tekrardan yapmaya başladım bende bi peynir mayası var onunla yapıyorum sütçü de sütü getiriyor eğer varsa mahallede yada sitede süt alabileceğiniz bir yer kendiniz yapın