Aliarslanm Merhaba anneler 2 aylık bebeğim var midesi bulanıp kusmak istiyor fakat kusamıyor. Ne yapsam rahatlatırım??😒
Aliarslanm Esahmer reflüsü yok bir kaç gün önce sabahları burnunda hırıltısıyla uyandık huysuzlukta vardı kusmaya çalışıyor gözleri yaşarıyor ama çıkaramıyordu anne sütüne düşkün ama beni de bir iki çekti bıraktı istemedi sonra gazını alırken biraz kustu fakat suan yine aynı çıkarmaya çalışıyor beni emmiyor huysuzluk burnunda tıkalı
Esahmer Aliarslanm nezle grip filan değildir herhalde bilmiyorum ama neden midesi bulanıyorki usuttumu kusmugu dışkısı kokuyor mu
Esahmer Aliarslanm sıcak tut o zaman canım sıcak havlu bol bol emzir emziriyorsan sende usutmemeye dikkat et
Aliarslanm Esahmer aslında devamlı yanak alın ense boyun ısısına bakıyorum soğuk tutmuyorum hatta yünlü yelekte giydiriyorum diye çevremden tepki alıyorum o kadar giydirme diye ama kendimi o kadar koruyamıyorum sanırım çünkü sürekli ateş basıyor terleme oluyor duramıyorum sıcağa cok gelemiyorum sanırım benden geçiyor 😞
Ozgeww Benimde bebeğim sizinki gibi 2 gündür emmek istemiyor zor bela veriyorum midesi bulansada hasta olduğu için emmek istemiyor büyükler gibiniste bizde hasta olunca iştah gidiyor mide bulantısı oluyor Rabbim korusun miniklerimizi