123bozkurt Kızlar bebeğim 3 aylık oruc tutum ama sütüm kesilir diye korkuyorum bebeği küçük olup da oruç tutan var mı bugün bor deneyeceğim eğer sütüm kesilmezse gelirse tutmaya devam edeceğim böyle yapan var mi
Hunilianne 123bozkurt ben de böyle yapacağım. Deniyorum eğer sıkıntı olursa tutmam. Geçen sene de tutamadim hamilelikte borcum artıyor
Kahve_keyfi 123bozkurt canım. Bende bğgğn deniyorum bebegim 3.5 aylık ve sahurda yapmadım🙁allah yardım eder inşallah
Zeytingoz 123bozkurt benim de bebeğim 4 aylık tutmaya niyet ettim ilerleyen günlerde duruma bakacam sutum azalıp bebeğim aç kalacaksa tutmam kazaya bırakırım yok eğer bebeğim akıllı uslu bir hanımefendi olup gün içinde iyi uyursa ve doyarsa devamke😂
123bozkurt Hunilianne benim de geçen seneden borcum var onun için tuttum rabbim rızkını verir inşallah
123bozkurt Kahve_keyfi keşke yarın tutmaya başlasaydın tabi senin bileceğin birşey ama süt olmazsa bebisin ac kalır bu sefer
Hira_celik Kızlar Benimde üç aylık bebegim var ve maalesef bugun tutmadım çünkü sadece emiyor eger sütüm gelmesse onun rızkından almış olurum diye düşünüyorum. Ama borc yapmakta istemiyorum ☹️
asyazerenn Bende 3 buçuk aylık bebeğim sadece anne sütü alıyor bugün niyetliyim inşallah sütüm yeterse tutmak istiyorum
ebz09 Nacizane fikrim Diinimiz kolaylik dini Bebeginin sutunun azalacagina dair en ufak bir endisen varsa tutma borcunu odersin insaallah
41hamile Oğlum 9 aylık çok mız mız oldu yemek yesinlikle yemiyor sürekli acıktığından hep memem de şuan susuzluktan ölcem ne yapsam blmiom sürekli ağlıo şimdiden pilim bitti
Eminos 123bozkurt bebegim 40 gunluktu tuttum gece 2 yumurta yedim hergun bazen haslama bazen yagda yaptim bazen melemen hic acıkmadım sutum taşardı ama tabi siz bilirsiniz
asyazerenn Burak27 bir sorun olmadı gayet güzel geçti ilk gün diye zorlanırım diye korktum ama umarım sütüm kesilmez Bu şekilde devam eder