Akademisyenanne Kizlar selam, bebegim birkac gundur emerken kiyafetimk cekistiriyor. Gogsumu tirmaliyor, acitircasina sıkıyor. Elini tutuyorum yapmasin diye elime de cimdik atiyor. Sut gelmese anlayacagim da sut icerken yapiyor bunu. Sizce sebebi nedir?
Mom8 Akademisyenanne tutmayı kavramayı öğreniyor annesi. Benim kızımda yapıyor uzun zamandır ama ben rahatsız olmuyorum hoşuma gidiyor saçlarını okşuyorum gözlerine bakıyorum daha da sevimli sıkıyor elleriyle 😍
Mtzzeynep Akademisyenanne oyun sanıyorlar galiba benimki de 4aylıkken aynıydı elini tutuncada tırnaklarını geçiriyordu elime😄 şimdi de eliyle kendini yüzünü kapatıyor sonra açıyor kendi saçını kuşağını çekiyor bugün kanattı kulagını sıpa 😔
Akademisyenanne Haribo42 huysuz degil ama😔gazi olunca kafasini geriye atiyor genelde. Birkac gundur tirmaliyor, sıkıyor ama sanki bunu oynamak icin yapiyormus gibi. Gogsumun uzeri yirtik yirtik oldu. Elini tutuyorum yapmasin diye devam ediyor
Haribo42 Akademisyenanne hmm sen yinede gaz çıkarmayındene belli olmaz bebekler yeni yeni şeyler çıkarıyo
Eloweim Akademisyenanne ne güzel işte bebeğin oyun yapıyor😂tırnaklarını kes çizmesin buna neden üzüldün ki benim çok hoşuma gidiyor
Efemoloji Akademisyenanne benimki de dört buçuk aylık ve ellerimi göğsümü sürekli yırtıyor emerken, kaldırıp sırtını sıvazlıyorım az bişey gaz çıkartıp emmeye devam ediyor. Bir de yüzümle teması arttı, sürekli dokunmak istiyor onda tanımak istediği içinmiş bizi. Allah yardımcın olsun canım her biri başka huylarla geliyorlar.
busraozcan9 Mtzzeynep Benimki 2 buçuk aylık ama böbreğimi sökecek belimin arkasını mıncırırken 😂😂 En sevdiği şey avuçlayıp bir yerleri tırmalamak
Akademisyenanne Mtzzeynep bizde de yeni basladi bunlar. Emzirirken gogsume masaj yapayim diyorum, sut kalmasin diye. Elimi dokundurtmuyir. Bir de ustumu cekistiriyor. Ama sinirli ve huysuz degil yani oynuyor gibi😊
Gocebe88 Akademisyenanne benim kızımda 4 buçuk aylık aynı şeyleri yapıyor . Ben oyun olarak yaptığını düşünüyorum
kaansmom Akademisyenanne bizde öyleyiz öalesef emerken üstümü çekiştirip duruyo desenli kıyafetimi görünce emmeyi bırakıp oraya odaklanıyor
Efemoloji kaansmom özellikle emzirme örtüsünü kopartıp atmak isteği geliyor çekiştirince büyüklerin yanında 😅
kagan-91219 Akademisyenanne benimkide yapiyor ama bu bir sorun degildir tutmayi ogrendikleri icin yapiyorlar tirnaklarini torpulerseniz tirnaklar yumusuyor ve cok fazla tirmalamada caniniz yanmiyor el kaslari gelistigi icin onlerine gelen herseyi tutuyorlar 😀
Petek Akademisyenanne kısacası bebeğin büyüyor öğreniyor salında seni sevmeye çalışıyor tadını çıkar 🤗
Rainnn Akademisyenanne Benim oğlumda 15 aylık emerken ayağıyla yüzümü itekliyor elleriyle boğazımı sıkıyor burnumu sıkıyor 🙄 😬 Bence bi sebebi yok ama bilemem bebeğinizin belki gazı vardır ondanda yapıyor olabilir
Semraakal Akademisyenanne 7 aylık kızım emerken yüzümü avucluyor saçlarımı çekiyor. Diğer eliyle de etlerimi büküyor 😊 3 aydır geçmek bilmeyen meme reddimiz var. Yeter ki emsin de raziyim ben 😊
Teachermom Akademisyenanne Ataktan .Etrafi seyretmen istiyor bizde emzirmeye zorlayinca oyle yapiyo.Benimde memeler boynum hep tirnak izi😂4 aylik bebegin oyle gazi olmaz artik.