Pamuk_seker Glsm28 benimki 3 de uyandı emdi eşime dedim sen salla bari ben yemek hazırlayayım koyduğun anda uyandı bu aksam boyke oldu şuan uyuyor bende uyumaya çalışıyorum 3 saat sonra geri kalkacak çünkü 😆
Trakyali Benimki de şimdi kalktı oyun istiyo hep ya uyumuyo bu ara 3 buçuk aylık bebek oyun istiyo hep hep konuşim onla istiyor çenem ağrıdı 😁😁
Kelebek Trakyali geceleri oyun istese de yapmayın derim buna alıştiktan sonra sizin için cok yıpratıcı olur. Cocuk geceyi bilmeli…
Yigitkomuz_ Glsm28 bende oglum kalksın istedim 10 ay lik olduk sonuçta ilk sahurumuz ama kalkmadi bjzjmkii🤣
Seda_123 Glsm28 Bizimki ayaktaydı simdi uyudu 3 aylık yeni yeni kendi sesini tanıyor çığlık atıyor evin içinde 😂😂
25Kasimmucizesi Hmyrkdr7 benimkide 5de kalkti halen uyumam fikri yok. Cocuk 1 bucuk yasinda ben hamilelikdede uykusuzluk problemem oldu tam 2 yildir deliksiz uyudugum gun olmadi😫
My_LiFee Glsm28 benimkiler 7 de uyandı 😊@Prenss_Annesi sahurda kalkıp bebege mama yapıp kendi birşey yiyemeyen bir annemiz vardı onada slm olsun 😀🌸