kubraF 4 ay 7 günlük kızım var ataktayız bi aydın uyku uyuduğum yok. Geceleri uzun derin uyurdu. Ataktan beri sürekli kalkıyor yarım saatte bi kalkıyo normalde emzik alan bebek almıyo illa emmek istiyo emiyo uyuyo yarım saat sonra tekrar. Son iki gecedir daha felaket asla asla uyumuyo sesine bina uyancak o derece. Ne yapmam lazım bişey söyleyin o da uykusuz bir aydır bende artık halüsinasyon görcem gibi oluyorum sanki ne yapmam lazım ataktan sonra eskisi gibi olur mu ? 😢😢😢😢
Zeliha23 kubraF biz dün 6 ayı bitirdik senin bu dedilerini birebir yaşadım yani moralini bozmak istemem ama düzelmesi için tabiko çare ama alışmaya çalış uykusuzluğa kesinlikle alışılmıyo fakat yapıcak birşey yok benim kızımda 1 hafya 1 de yatiyo bi hafta 4 te yatiyo gece defalarca uyanıyo gündüz sadeve 2 kere kimi zaman yarimsar saat kimo zaman onar dakika uyuyo okadar ben artik kabullendim 3 4 yasina kadar rahat edemiyecegimi
Berivankuru kubraF benim kızım 4. Ayda hem kendi mahvoldu hem biz ailecek tımarhanryi boylicaktik… çok zor günlerdi ve emziği bile bıraktı… Sakın olmanız gerekiyor. Sürekli dualar okuyun allah yardımcınız olsun🤲💜
As1ioz 4 ay 20 günlükde biziz 4. Ayına girdi melek oldu bizde 3 ay feci gecmişti 🙈şimdi gecede gündüzde cok guzel uyuyor atak haftalarına inanmıyorum ya
Zeliha23 kubraF bana yazdin sandim az once baskasinin yorumuna cebap vermisim kusura bakma canım uyksuzluktan goremiyorum artik en basindan beri çok degisti bi ara sabah 7 de uyuyodu dusun suan azcık rahatim ama her gun degisiyo yani bu hep boyle gidevek diye birsey yok tabiki belki senin bebegin bir sonraki au duzene girer belli olmaz
Zeliha23 kubraF değisiyolar mesela benim kizım 4 aylıkken geve 4 ten 5 ten once yatmazdi suan 1 de 2 de 3 te yatiyo sbaha 10 11 uyaniyo ama tabiki gece defalarca kalkıyo geçmiyo yani her ay farklı bir serüven ben sabah kalkınca yarim saat ayilamiyorum o gece uyaninca bile gözleri fıldır fıldır bazen deliriyorum artık ağlıyorum ama geçmiyo kabullendim
Asceyay Al benden de okadar gözlerim arttık kan çanağına döndü 😳 Geceleri çok sık uyanıyor ve bu 1 aydan fazladır böyle azı dişleri çıkacak onun için bu kadar sık uyanıyor..10 aylık olucaz mayıs 6 da inanın 1 saatten fazla uyuduğunu bilmem geceleri gündüz öğle uykusunda iki saat bide akşam 5 6 gibi 1 saat akşamda 11 gibi uyutuyorum bu saat oldu yat kalk emzir hafif salla dizinde sonra geri yerine yatır 10 dk sonra hopp yine uyanıyor artık bu uykusuzluğa alışmaya çalışıyorum yapcak bişey yok ..
Mom0870 kubraF sık uyanma, bağırma, kucaktan inmeme, gündüz neredeyse 0 uyku. Normalde gece aralıksız 5-6 saat uyuyan sonra emip 3 saat daha uyuyan çocuk gitti yerine 15 kere uyanan bir anda yeniden gaz içinde kıvranan bir çocuk geldi anlam veremedim