Yussra Bebeğim 7 aylik ek gıdayı bazen alıyor bazen ne yapsam almıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim
BurcuMasal Yussra 6 ve 7.aylar tadım ayları miktar olarak ne kadar veriyorsunuz ?Anne sütü mü alıyor karnı yokken mi veriyorsunuz ?Benim doktorum 1 çay bardağından fazla verme yese bile demişti.Bir de farklı tatlar deneyin belki tadını sevmemiştir
AtaHanveAnnesi Yussra bebeğim şu an 9 aylık.. ek gıdaya 5,5 ayında başladım ve dediğiniz reddetme durumlarını defalarca yaşadım. Öyle zor ki.. sanırım tek çözüm sabırlı olmak bi süre sonra kendiliğinden yemek istiyor
Ahsenay AtaHanveAnnesi ben de erken başladım 8 aylık kızım bazen çok güzel yiyor bazen hiç yemiyor hep emmek istiyor kendi yesin diye eline veriyorum ama oynuyo ekmekten başka şeyi kendi yemiyo nasıl alıştırabilirim kendi yemesine
AtaHanveAnnesi Ahsenay benim oğlum da yemiyo.. sebze filan haşlayıp veriyorum eline mıncıklıyor.. iştahla alakalı bi durumdur belki iştahsız
Ahsenay AtaHanveAnnesi ama sürekli emmek istiyo bazen çok güzel yediği de oluyo diş falan mı geliyo onu da bilmiyorum