Baharoyku Kızlar.gorumcemin bebegi 7 aylık normal ek gida da yiyor bugün en son hero baby kasik mama verdi 10 dk sonra da Beyaz kaka yaptı boyle birsey yasayan varmi nedir bu ??
Mgtlh Baharoyku soluk renkte yada gri renkte olan kakalrda hemen doktora başvuru yapılması gerekiyor diye biliyorum. Lütfen ne olur ne olmaz 🌺 İnşallah kötü bisey değildir
Semihaa Baharoyku Canım korkutmak istemem ama beyaz-gri kaka karaciğer veya safra kesesi sorunlarından kaynaklanıyor diye biliyorum siz bir doktora danışın
melasya Baharoyku beyaz kaka yanlıs bılmıyosam safra ile alakalı dr danısın bı durumu kaka rengi çk önemli
melasya Baharoyku gaita tahlili yada farklı tahliller isteyebilirler bebeğin olması gerek diye düşünüyorum.
mikkonunannesi- Baharoyku siz ilk telefon açın durumu anlatın. Zaten bebeği istiyorlarsa mecbur gidin korona diye risk de alınmamalı diye düşünüyorum. Sorun eğer onlar mutlaka hastaneye gelin derleraw gidin
defnemilam Baharoyku merhaba beyaz kaka nedenini ogrenebildinizmi bebegim ilk defa tavuk suyu ve sehriye yedi arkasindan boyle kaka yapti yer yer beyazli . internette safra karaciger fln yaziyor