Sulebrk Kızlar oğlum 4 aylık oruç tutsam dayanabilirmiyim sütümü etkiler mi acaba bilmiyorum varmı küçük çocuğu olup ta tutan
Sarhan Sulebrk bende burda bekleyeyim benim bebeğimde 6 aylık bende sütümü etkiler mi diye tereddüt içindeyim
CankizimRavzam Sulebrk tatlım benim kızımda var dört ayına 3 gün kaldı ben tutmuycam cunki sütüm azalır veya dayanamam diye korkuyorum ve hocama da sordum farz değil dedi tabiki yinede sen bilirsin tut diyenlerde var düşüncelerini değiştirmek istemem ama
Mirayimran Sulebrk size bağlı siz dayanabilir misiniz ? Vebal almayalım şimdi tutmayın diyemeyiz ben tutamıycam 3 buçuk aylık huysuz ve emzirirken çok susayıp acıktığım için
Sevgi1 Sulebrk 1 kac gun tut sırf emerse bitkin düsersin bnö 1 yasında yemek flnda yiyor cok emmez gündüz 3. 5 kere ondan tutcam
YK_ Kızlar burda bugün bununla ilgili bin tane post açıldı hatta tek bugün değil 1 haftadır her gün açılıyor nerdeyse bence onlara bi göz atın
YK_ Sulebrk anladim cnm çok yorum var ama kisiye göre değişiyormuş bazılarının artırıyormuş oruç bazılarının azaltıyor ben geçen sene tuttum ama oğlum 11 aylıktı azalma olmadi ama sizinki küçük daha karar sizin tabi bikac gün deneyebilirsin
YK_ Sulebrk hamileyken bende tutamamıştım tabi kaldi onlar borç olarak kışın kolay oluyor diye 3 5 tane tuttum öyle kaldı walla bi dene istersen dengeli beslenir iftar ve sahurda bol su içersen belki azalmazda artar
iyikianneyim61 Sulebrk bizde 4 ayligiz ben sadece ilk gun diye niyetlenicem ondan sonrasina Allah kerim tutmamayi düşünüyorum sütüm azalir die korkuyorum kac saat susuz ac kalicaz bakalim 1 gunde nasil olucak.
iyikianneyim61 Sulebrk iyi geçti oyle sütümde azalma olmadi cok şükür zaten sahurda aacayip su kombosta helva yedim:) sabaha dolu olan göğsümü sagip oglen gibi verdim. ama yarin tutmicam birer gün arayla tutarim diyorum etkilemesin diye siz tuttunuzmu
Nilnil Sulebrk hem dini boyutunu hemde saglık boyutunu arastırıp tutmaya karar verdm güzel geçiyor illa ki zor ama zaten orucun anlamı da bu açın halinden anlamaz bebegim kück 3 aylk cok sukur