Minikbimelek Merhaba ankarada önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı? 2 aylık kızım var 4 doktor değiştirdik hala istediğimiz gibi birini bulamadık. Birebir tanıyıp ilgilenen ve her an ulaşabileceğimiz biri olması kriterlerimiz. Şimdiden çok teşekkür ederim🌸
Cicekimftm Minikbimelek doçent doktor serdar özkasap med tıp merkezinde çalışıyordu önceden . Şuan sokulluda özel muayene açtı. Gerçekten çok iyi bir doktor.3 çocuğumu da ona getirdim hep.
Besteninannesiii Minikbimelek medicalpark Engin Yurdakul. Muayenelerde çok ilgili özellikle annelere olan tutumu çok iyi. Ama öyle her an telefondan ulaşılmıyor , mesajlara gece dönüş yaparım diye açıklama yapmıştı zaten neyseki acillik bir durum olmadı. Ama samimiyeti yetiyor
Arasannesi Minikbimelek şiddetle tavsıyem Ankara Üniversitesi cocuk hastanesınde Prof. Dr. Emel Cabi Ünal. Kesınlıkle baska doktora gıtmezsınız bır daha. Bızzat ıstedıgımde telefondan ulasıyorum vatsaptan her zaman yazabılıyorum harıka harıka bır kadın.sekreterınden özel randevu alıyorsunuz 102 lıra gıbı bır ucretı var bır defa alıyor ucretı sonrakı kontrollere ucretsız defalarca cagırıyor parada gozu olmayan bır doktor.kan alıyor ıncıgı cıncıgına kadar bakıyor sureklı takıpte kalıyor cok ılgılı soru sormanızı bekleyen bır kadın herseyı yanıtlıyor asla bıkmadan.bılgı verme aşığı tam bır hanımefendı
Nilloss Liv hastanesinde doktor Elif hoca var . Bizim doktorumuz kendisi Çok iyidir , her an telefonla da ulaşabilirsiniz
Sasah1441 Nilloss ayyy Elif hoca bi tane yaa ❤️❤️ ben mümessillik yaparken gidiyordum ona. Pamuk şeker bi kadın 🍀❤️
Nilloss Minikbimelek tam net değil İnan, ödemeleri hep eşim yapıyor ama 190 tl lafını hatırlıyorum . Yanlış hatırlamıyorsam ☺️
Cicekimftm Minikbimelek ben 200tl ye muayene ettirdim en son. Ama sonradan duyduğuma göre 150 tl ye indirilmiş. Yinede sormak lazım tabi. İnstagram da sayfası var inceleyebilirsiniz.