Misssslaydy Hanımlar bebeğim 5 ay 5 günlük oruç tutmak istiyorum ki tutacağım zaten sütüm azalırsa bir gün tutup bir gün bırakmayı düşünüyorum benim gibi bebeği küçük olanlar nasıl yapacaklar merak ettim
Portakalcicegii Misssslaydy İftarla sahur arası bol sıvı tüketip güzel beslenirseniz sorun olacağını sanmıyorum😊 Rızkı veren Allah yardım eder 🌸
minnosvetontis Misssslaydy bizde 4 ayligzz bende tutucam basini kacircam 1 2 gun ama malum sebeb🙈 bakalim ins sutumuz etkilemez zaten aman aman bi meme duskunlugi yok meme + mama seklinde ilerliyoruz 🤲🏻😏
Handeyvs Misssslaydy benimde 5 ay 4 günlük geçen sene gebe olduğum icin tutamadım bu sene tutmak istiyorum ama sütüm azalir diye korkuyorum mama da yiyo günde bir sefer
Gurbetkusuu06 Misssslaydy Benim bebeğim de 4.5 aylık memeye düşkünlüğü az biraz var ama bende tutmayı düşünüyorum Rabbim güç verir inşallah ❤🤲🏻
Cqdm46 Benimde bebeğim 5 ay 11 günlük, bende tutmayı deneyeceğim Allahın izniyle bu şekilde tutup sütü kesilen duymadım inşallah bir sorun olmaz çünkü çok istiyorum tutmak ☺️
gvnkbr Misssslaydy geçen sen hamileydim bu sene emcuklu 😊çok düşkün ve o emdikçe benim su içme istegim artıyor gün içerisinde çok tüketiyorum suyu bu şekilde tutamam Allah affetsin 😭