Havva2323 Bebeğim 21 günlük emerken süt boğazına kaçıyor başına gelen var mı ne yapılabilir psikolojim bozuldu emzirrken strese giriyorum
Gokturkunannesii Havva2323 ben direkt yan ceviriyorum bebeğe fazla müdahale etmiyorum zaten sıvı bir şey olduğu icin bikac öksürük sonra kendini topluyor. Panik olmamaya çalışın ben olmamaya calisiyorum tabi her durum icin tetikteyim.
vilnius Havva2323 biz 3 aylık olduk hala tıkanıyoruz . Ama yan çeviriyorum yada yüzüne üfleyin o zaman da kendini topluyor
nhlaslan Havva2323 sütünüz tanziklidir hızlı geliyordur bebeğiniz tıkanıyordur. Elinizle makas yapabilirsiniz, geriye doğru kaykılarak emzirebilirsiniz. Emmeyi, sütle başa çıkmayı öğrenecek annesi. Daha çok küçük çene kasları anca oluşacak 🥰
Gokturkunannesii Hilalamine makaslamayi pek önermemişti bizim ebeler baş parmak üstte kalacak şekilde c tutuşu yapın demisti.
Eeebr Yüzü yere gelecek pozisyonda kolunuzla tutup sırtına pıt pıt vurun olmazsa alnına parmağınızla basın benim de emerken tazikli geldiği için sürekli kaçıyor nefes alamıyor sürekli yapıyorum o yüzden
Hilalamine Gokturkunannesii eğer sütünüz tanzimli mi ? gelirse ondan belki boğazına kaçabilir normalde tabi C pozisyonu doğru olan makas tutupş akışı yavaşlatıyor
Ffatma02 Havva2323 yan yapıp yada elinde yüzüstü yapıp sırtına hafifçe vur..kaşlarının arasını hafifçe ovala..
Havva2323 Hilalamine bazen göğsüm çok doluyor o zaman öyle oluyor ama öyle durumlarda biraz sağıp öyle meme veriyorum
Ebbrru Havva2323 benim kizimdada çok sık olurdu hemen ters çevirip pıt pıt sırtına vur emzrmeden önce biraz sağ istersen o zaman fazla olmuyor tazyikli gelmediği için
Doruk2019_annesi Havva2323 korkma olağan birşey sırtına vur çevir birde iki kaşının ortasını yukarı kaldır boğulmaz sakin emzir
idil1990 Havva2323 yuz ustu dizine yatirip sirtina pitpit seklinde vur surekli sirt ustu yuz ustu yapma yuzu hep yere baksin kaldir bak duzelmediyse iki kasinin arasindan parmaginla yukari dogru cektir yuzune ufle baktin yine olmadi cami ac serinse birden soklaniyor nefesini ceviriyor ben hep bunlarla ilerledim gecen gun yine tikandi hic bisi kendine getirmedi en son ayallarindan tutup salladigimi hatirliyorum o an kendine geldi bende film koptu zaten rabbim bi daha yasatmasin
Misskokulum Havva2323 ben de 3 aya kadar her emzirmede yaşadım hemen yüz üstü çevirip korkmadan sırtına pat pat vur
Elifglarda Havva2323 baş parmağınızla iki kaşının ortasını havaya kaldırın hafifçe bastırarak anında geçiyor
idil1990 Havva2323 Allah korusun rabbim hic bi anneyi evladiyla sinamasin insanin dizlerinin bagi cozuluyor resmen sakin kalmak cok onemli emzirirken kipirdamiyorum bile kimsenin konusmasinada musade etmiyorum dort aylik oldu cok cabuk tepki veriyor ani haraket yapiyor
Ayseynep Havva2323 emeği daha bilmiyor sütün çok geliyorsa yetişemiyordur benim 3 aylık oldu gün aşırı kaçıyor iki kaşının arasını ov