mikkonunannesi- Eymeninannesii1 tost 🥪 haşlanmış yumurta 🥚 ve kahvaltılık çay bol su 🥤 İlk sahur için susatmaz diye düşünüyorum 🤗
dfn_ftm_ylcnn Eymeninannesii1 haşlanmış yumurta , kızarmış ekmek, bir bardak süt, domates, salatalık, peynir, zeytin ve bol bol su 😊😍
Missskokulum Ya bende bunu dusunuyorum ne yapsam diye.. esime kizartmami yapsam dedim ilk günden susuzluktan oldurmek istiyosun galiba dedi 🙁
Mgtlh Missskokulum yumurtalı ekmek domates yahnisi yumurta haşlama tost milföy varsa hemen peynirli börek 🙄
Deletedmom50 Missskokulum kuzum hava sıcak olsa ve diarda olsa evet ama evin içinde sanırım çok susumaz kimse 😂yani ben susumam.insallah yoksa eririm bende patates kızartmayı düşünüyorum bide kahvalti
Mgtlh Sevgi1 yazarken bunu sorunun geleceğini biliyordum 🙄😂 yumurtasz menemen bir nevi domates biber pişirip böyle yeniyor ben çok seviyorum ama tabi sen beğenir misin bilemem 🤗
Edooo Edooo yeşil biberi halka halka doğrayıp az tereyağında kızartıyorum ardından kabuğunu soyduğum domatesleri içine ekleyip biraz tuz atıp kapağı kapatıyorum o piştikten sonra afiyetle yiyorum😁
deletedmom1234 Birannebirogul bnde pişi kahvltlık ve çok az tadımlık bulgur pilavı bereketli olsun diye bizde bulgur pilavi ile açılır ilk sahur