Svdmm 2 haftadır her gün yarım saat yürüyüş ve sonrasında yarım saat kas hareketi yapıyorum , 68 ten 65 e düştüm ama alt karın ne sıkılaşıyor ne azalıyor , hamilelikten kalma elastikiyet var , ne inatçı bir bölge yahu 😏 sizler neler yaptınız ☻
Agg0207 Svdmm canm YouTube ta Tuğçe irtem diye bir kadın var zaten onun profili çıkar yazarsan çok etkili harketleri var evde yapablirsin kolayca fayda gören bir çok kişi yorum atmış zaten bende başladım yapmaya hareketleri çok güzel gerçekten tavsiye ederim sanada bak mutlaka
Sofiya Zencefil+limon detoks suyu hazir et ve ic.daha bende yeni basladim,ama duyguguma gore yaglari eritiyor iyi geliyor hamilelikden kalan karın bolgesinin yok olmasina.dene istersen
Svdmm Sofiya vallahi en inatçı yermis ne yapsak olmuyor , 2 hafta kisa bir süre ancak yağ yakılması ayri kaslar sıkilasmiyorda 😅
Mavisoglan-annesi Sofiya emziren anneler kullanabiliyor mu canim onu? Bende korse takiyirum günlük 30-45 dakika yürüyüş yapiyorum ogluma hava aldirma seklinde.. Baya terliyor kaein bolgem ama incelme yok 😩
Uccocukannesi Svdmm ben 100 den 65 e düşmüştüm 3.ye hamile kalmadan önce o alt karın ne spor yaptıysamda gitmediydi