YYZ Kızlar eskiden sütüm sarı ve yağlıydı son bir kaç gündür sütüm renksiz yağsız ve su gibi nedenini bilen var mı ne yapmam gerekiyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi YYZ zamanla düzene girer eskisi gibi koyu renk olmaz sut.rengi gibi de olur daha cok acik renkte. Yogub kivamda olmaz. Kolostrum denen sut geldi icti bebismonu simdi normal sut gelecek. 🙆🏻♀️
Deletedmom146 YYZ ne yerseniz sütünüze o geçer. Et süt yoğurt tarzında kaliteli beslenin sütünüz eskisi gbi olur
Melek36 YYZ sütünüzün kalitesi düşmüştür. Potein ve sebze ağırlıklı beslenin. Beslenme düzeniniz dikkat edin.
Deletedmom99 YYZ kolostrum, gecis sutu ve olgun sut olarak 3 e ayriliyor anne sutu. Bizim 64 gunluk benimde o sekilde hatta bazen kusarken su kusuyor gibi. Bence normal kafaya takmayin
Nilnil YYZ olmasıngereken o ilk 15 gün süt yaglı ve sarı olur. Sonrasında beyaza döner ilk 5-10 dk renksiz seffas su gibi gelir sonlara dogru yaglı kısmı gelir siz de sonuna kdr memeyi bosaltana kdr emxirin ki bebeğinz kilo alablsin
YYZ AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ama benim bebeğim 70 günlük geçen haftaya kadar sütüm gayet iyiydi neden böyle oldu anlamadım sulu süt bebeğe yaramaz derler
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi YYZ Yav ne alakası var sut bu zate. Su gibi olacak. Aç kalmamaya calis ve protein agirlikli beslen sabahlari yunurtaninhasla falan duzelecektir stres falan mi yaptin?
YYZ AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yumurta imom latte promalt kuruyemiş hurma pekmez vs. Baştan beri beslenmem nasılsa öyle ama niye böyle oldu anlamadım
YYZ Deletedmom99 bebeğiniz iyi besleniyor mu peki kilosu nasıl. Korkum bu aslında. Bebeğim iyi beslensin karnı doysun yoksa süt nasıl olursa olsun
Mis_kokulum Ilk gelen sütünüz ağız sütüydü gün geçtikçe rengi ıyice açılacak besleyici olması rengiyle alakalı değil gece sütünüz daha yağlı olup rengi sarı olur gündüz sütünüz de beyaz olur