Mihr 42 gunluk kizim gogsumu emmek istemiyor yaklastrdığım gibi aglayıp cıglık atıyor ,sagip biberonla werince içiyor. Be yapacagımı bilmiyorum ne onerirsiniz arkadaslar? Ayakta sallayarak werincede ayni arada tutup bir dk emip birakiyor
Wolverine Mihr meme reddi degil de gazdan veya uykuya dalamamadan olabilir mi? Her an mi böyle yapiyo yoksa günün belirli saatlerinde mi? Eğer sabah akşam hiç emmek istemiyo reddediyorsa anlarım ama emip belli bir saat veya bir kaç gün yapıyorsa gaz yüksek ihtimal
Mehmetaslan Mihr biberona alışmış zorla canım sakinleştir memeni ver hatta taktik vereyim sana sütünü ssp şırıngayla çek göğüsün0 ver ağzından göğüsünü çıkartmadan dudak kenarından şırıngayla damlat süt aktı sanıp emecek her emme refleksi durduğu anda yap bunu göğüsüne alışır emmek zor geliyor çene kasları gelişir hemmm 😉😉
Elif2302 Mihr uyurken emzirmeye çalışın öyle öyle alışır belki .Biberon verdiğiniz sürece memeyi kabul etmez hatta bırakır bile.Benimkiler de ikiz 32 haftalık doğdular emme refleksi yoktu.doğru düzgün ememediler biberon verdim alıştılar ve bıraktılar memeyi tamamen.8 ay boyunca sağdım çok güzel sütüm vardı ama zaman zaman çocuklar durmadığından düzenli sağamadım vs vs şuan sütüm kesildi gibi bir şey
Mihr Ramazanuriye nekadarlık sızın bebwginiz? Arastırdım bukadar kucukken meme reddi yok kimsede baska bilyimi war die korkuyorm
Ramazanuriye Mihr 2 ay 10 günlük ama o zamanlarda başlanıldı hala devam ediyoruz hatta öncekinden daha çok ağlamaya ve emme meye başladı
Mihr Wolverine hemen hemen gunun her saati badiren emiyor oda cok kısa sureli, gogsumu yaklastrdıgım gibi basini cekip bagirmaya basliyot
Mehmetaslan Mihr damlatıp göğüsünü hrmen dayasan şırıngayla. Benimde sağ göğüsüme reddi vardı ilk onu zorladım geri attı kendini emmek isteöedi biraz ağlamasına dayandım omuzuöda sakinledi tekrar onu denedim acıkınca iyice mecbur tuttu canım
Mihr Mehmetaslan tesekkur ederim cewaplarınız için denedim emiyor gogsum oldugnu anlayınca yıne cıkdrıyıyor
Oykum09 Mihr benimde canım aynı 45gunluk benim kızım da uyutup öyle veriyorum biberonla daha rahat çekeceği için memeni bidaha kabul etmez belki keşke kaşıkla vermeyi deneseydin ben uyumayip çok aç kaldığı zamanlar öyle yapıyorum birde yalancik emzik emiyor mu bebeğin ?
Elistosunanasi Mihr aynı durumu bende yaşadım uykuluyken emzirmeye çalış sessiz sakin bi yere geç internetten beyaz gürültü aç ben öyle atlattım bu durumu bi de biberon verirsen bu süreçte biberona daha rahat alışabilir
Mihr Deletedmom301 sizin adınıza sewindim, besin alerjisi oldugunu nasil anladınız acaba? Ben m kiziminda genital bolgesindebyayılmiş sekilde sivilceyle karişik kizarikliklar oluşmuş doktorada gidemiyorz su donemde :( besin alerjisimi wardr acaba siz test ws mi yaptınız?