Zzbnnu kizlar merhaba herkese, dogumdan sonra makat catlagi olanlar vardi okumustum burda. Afedersiniz her tuvalete girisimde ağlıyorum. Coronadan dolayi da doktora gitmek istemiyorum. Kullandiginiz ilaclar neler ben de alsam da kullansam acisi hafiflese 😔
gvnkbr Zzbnnu ben kabız olmamaya dikkat ettim Dr gitmedim ama kızımın pişik kremini sürdüm iyi geldi penaten
Esraarass Zzbnnu kendim için değil ama bebeğimin makat çatlağı için kırmızı kantaron yağı önermişti doktorumuz. Belki yetişkinlerde de işe yarar 🤷🏼♀️
Asli9276 Zzbnnu bir de göğüs ucu kremin varsa dene ben onunla rahatladım ve hergün kefir yoğurt tüket ki kabız olma
Muhammedd23 Zzbnnu eczaneden hemoroid için fitil ve krem isteyin mutlaka iyi gelecek. Ayrıca zonklama olduğunda vikis kullanın. Korkunç geliyor kulağa ama çok rahatlatıyor
Zzbnnu gvnkbr ben ne kadar dikkat ettiysem ise yaramadi. Kabizim dogumdan beri 😔 ben de deneyeyim pişik kremini artik
_alya_ Esraarass merhaba ise yaradimi bebeginizde. Benim kizimda yapmak istemiyor sıkıyor kendini buyuk bi ihtimal catlak var. Doktora da gidemiyoruz. Sikintili durumdayiz. Ciglik cigliga agliyor. Kabiz degil ama korkuyor.
gvnkbr Zzbnnu benim taaaa hamilelikten başladı demir ilacı yüzünden 🙄her sabah kayısı yemeye çalış kabız oldukça hemoroide döner 😖
Zzbnnu gvnkbr ayy Allah korusun. Yok ben denedim iki gun boyunca sivi beslendim corba salata falan yine kabiz yine kabiz 😔
MehmedinAnnesi1 Cörek otu yagi ic her gün bir corba kasigi ac karnina yani yemeklerden önce ve bol su
Ktugba21 Bende 2 gün oldu doğum yapalı doktor kaboz olmamaya çalış dedi 1 kaşık zeytinyağı içtim kusacaktım az kalsın ama içtim yani sabah aç karnına yarım saat sonra lavoboyaa gittim 😊
Gamzeli Zzbnnu ben dogumdan yirmi gun sonra tuvalete cikarken inanilmaz bir agri hissediyodum yerleri yumrukluyodum o derece ama nedendir bilmem annem dogururken ikinmada zorlanma oldugundan olur demisti yirmi gun sonra kendiliginden gecti
Zzbnnu Gamzeli Bana da gececek dediler, galiba kabizlik uzun surdu diye catlaga dondu sanirim. Cok sanslisin valla
Bkt_bkta Daflon fitil ve kortos krem kullanmıştım doğumdan sonra ama simdi ara ara tekrarlayinca normal nemlendirici krem sürüyorum ve bol su içiyorum. Inşallah gecer sizinde hemen
Muhammedd23 Zzbnnu ihmal etme eczaneden ilaç al kullan. Yakın eczanenin numarasını bul netten ara hazırladılar parasını da sor ayarla al çık
Esraarass _alya_ yani ben yaradığını düşünüyorum her aklına geldiğinde içeri doğru sür dedi. Çok uzun bir süre değil hatta kısa bir süre uyguladım her bez açışında kulak çubuğuyla. Birde ılık suya oturtun dedi. Sabah akşam yaparsanız daha iyi olur ılık su işine. Ben bir kez yapabildim günde. Özellikle kırmızı kantaron dedi. Sarısı da varmış sanırım. Yani onları yapınca rahatladı. Özellikle ılık suya oturttuğum günler daha rahat yaptı kakasını
Deletedmom349 _alya_ osmolak kullan canım sürekli hem probiyotik hem düzenli kendisi çıkmasını sağlar fito krem al kullan oda güzel işe yarıyor benim kızımın poposunda fıtık çıktı kendisini sıkmaktan vede çok ağlıyor kıpkırmızı oluyordu doktorumuz fito krem önerdi ama osmolak güzel kakaya çıkartıyor kan ilacı kullanıyorsanız da ara ara vermeyin o sağlıyor kabız olmalarını 😒