DenizAlpinAnnesi cok huysuz kucagima aldigim an omzumu emmeye calisiyor uykulari bozuldu gece memem agzinda olmadan uyumuyor cektigim an uyaniyor hic böyle degildi :( nekadar sürer acaba oglum 5 ay 10 günlük
Esraarass DenizAlpinAnnesi evet diş çıkartoyor ama ne zaman çıkacak Allah bilir kesin bir zamanı yok yani 🤷🏼♀️
_Defnem DenizAlpinAnnesi kızımda 7 ay 1 günlük aynı belirtiler bizde de var ne zaman geçer Allah bilir inşallah biran önce biterde eski hallerine dönerler
Nazli_62 DenizAlpinAnnesi benim kızımında aynı nasıl kabarmış 4. Aysan beri kaşınıyor yavrumun dişleri eli ağzından çıkmıyor artık benim parmaklarımıda götürüyor ağzına inşallah dişi kolay çıkartır tüm kuzucuklar
Esra79 Benim kızında böyle kabardı beyaz hatta alttan iki dişin yeri bile baya belli acaba çıkaracak mı bilmiyorum bende burda bekliyim
Dgzm Bizim 4 aylıktan beri böyle ve şuan 9 aylık 🙄 hala çıkmadi hiç belli olmuyor. Her sabah bakiyorum çıktımı acaba diye 🙂
Lidyamprensesim Benim kiziminda boyle 5 ay 16 gunluguz cok huzursuz geceleri hic uyumuyo meme hep agzinda
anakraliceee @DenizAlpinAnnesi bizde 5 ay 18 günlügüz bizimde nokta nokta belirmiş bayadır anlattığınız gibi elim oldum hep ısırmaya çalışıyor kendi elini yumruk yapıp ısırmaya çalışıyor ağlıyor çıkar en kısa sürede insalah
Kbramehmet1 DenizAlpinAnnesi yok canım diş daha fazla şişiyo ve sonra sanki iğne ucu. Gibi delik oluyo bianda sonra o delik her geçen gün genişliyor kabarıyor diş beliriyor daha diş çıkması için ucunun beyaz şişmesi lazım ucu şiş değil ki altlarında ki şişlik 4.aydan sonra oluyo ne zaman çıkarsa bizimki 8 buçuk aylıkken çıkardı yani 4 ay sürdü o beyazlık