uykutulumu Bebegim 42 günlük kucagimda uyumak istiyor son bi haftadir. Uyutup yerine yatirdigim an uyanip agliyor. Kucagimda uyuturum benim için problem degil ama rahat edemiyomus gibi geliyo ne yapmaliyim nasil bi çözüm üretebilirim
210796 uykutulumu 20 dakika bekle sonra beşiğe bırak bak duracakmı.ben o aralar öyle yapıyordum.kendim çok sevdiğim için gündüzleri hep kucağımda yatırırdım ama😅
Sunasenel uykutulumu Sizin kokunuzu istiyor daha çok küçük çünkü kokunuzun oldu fular yada bir eşyanızı yanına koyun yada kollarının arasına koyun
deletedmom763 uykutulumu kucağına alışmış yerim 😊 yatırıp direk sallamaya başla kapılıp uykuya devam edecektir veya uyumasada eğer sakin kalıyorsa yatağında bırak kendi kendine illa ki uyur 2 saat sonrada olsa… benim oğlanda kucağıma alınca direk Uyurdu o kadarlıkken
uykutulumu 210796 kullanici_adi_yok en az 1 saat uyutuyorum yatirirken uyanmasin diye 5 dk duruyo uyaniyo 😔
210796 uykutulumu o dönemde acıktığı için zaten erken uyanmıyormu?şimdi hatırlamıyorum ama öyleydi sanki)20 dakika bekle bırak beşiğe kendin uyu uyuyabildiğin kadar
uykutulumu Sunasenel denerim ama yanina yatiyorum kokumu alsin diye yine agliyor acaba bu dediginiz ise yarar mi
Sunasenel uykutulumu Ben 1. Ayından sonra yapmaya başladım uyku arkadaşı almıştım doğum öncesi bir kaç kere ben onunla uyudum doğumdan sonra bebeğimin yanından ayırmadım hiç emzirirken bile bebeğim ile aramıza koyuyordum şimdi 3 aylık devam ediyoruz halen
uykutulumu kullanici_adi_yok hiç bilmiyorum ya bi anda degisti çocuk atak haftasi geçer diye umut ediyorum çok zorlaniyoruz çünkü bu sekilde