deletedmom4842 Furkansmomy Maalesef dayanamasan da sünnet olması lazım. Ben anne sütü veriyorum mama kullanmıyoruz her gün bir öğün veriyorum ama bazen 2 de oluyor ne aç ne tok olmasına dikkat ediyorum verirken. Bu yazdıkların marketlerde de var bakabilirsin.
Furkansmomy deletedmom4842 anladım canım teşekkür ederim daha 2 ayımız var ama araştırmalara girdim kendimi geliştiriyorum bu ek gıda konusunda 🤗🤗
NesliHannn Benim bebeğim 52 günlük hep eldiven tanıtım elleri üşüyor diye yanlış mı yapiyom elini ağzına da götürüyor emmek istiyor sanırım 🤔
melzo NesliHannn eldiven takmayın bence dokunma duyuları gelişiyor farklı dokulara dokunarak, elleri ve ayakları soğuk olurmuş zaten bebeklerin üşüyüp üşümediğini ensesinden ya da göğsünden bakarak kontrol etmek gerekirmiş.
Furkansmomy NesliHannn bence de eldiven kullanma ben banyo yaptırınca biraz takıyorm geri çıkarırım elleri hep soguk genelde
melzo Oral dönemde oldukları için emme isteği duyuyorlarmis doktorumuz emsin engellemeyin dedi. Elini emdiği için aç olduğunu da düşünmeyin dedi.
Furkansmomy melzo hmm bu eli yumru şeklinde alıp agza götürmeyi ve tamamnı sokmaya calısmayı ilk kez görüyorum benim bildgim parmak emme var 😂
Thesra Furkansmomy Dişte yandın dicem de kimileride sessiz sedasız çıkrıyor korkma bence şimdiden bebeğin nasıl teokiler vericek bilemiyoruz😅😅