Bsrsgt Kızım 37 günlük ve bugün 7 de uyandigindan beri uyumuyor. Tam dalıyor kalkıyor. Memede durmak istiyor,dalipta meme ağzından düşünce kalkıyor. Hiç hali kalmadı sürekli ağlıyor. Kafayı yemek üzereyim bu nedir ya
panda Bsrsgt gazı olabilir. Kendini en iyi hissettiği yer meme olduğu için memede dinleniyordur. Banyo yaptırıp masaj yapın dilerseniz. Rahatlatabilir ☺️
uykutulumu Bsrsgt benim bebegim de 42 günlük ben de ayni problemi yasiyorum o kadar üzülüyorum ki. Gözleri kipkirmizi uykusuzluktan agliyor o agladikça ben de agliyorum 😢
Bsrsgt panda yaptırdım hiç bana misin demedi. Gaz problemi hep var ama şu an gazi yok atti karnı çok rahat ağlıyorum artık sinirden.
Menekseee Benimkide oyle alti temiz gazi yok hala memeyi birakinca agliyo surekli agzinda tutmak istiyo
SedaMeyra Menekseee haklısınız ama bebeklerde hakli guvenli bildiği yerde uyumak ıstiyor ben kabullenip kizimin huyuna gitmiştim
Elif1997 uykutulumu bendeeee . Okdr uykusuz ama snki uymamaya direniyor kıpkırmızı oluyor gozleri uyumadikca huysuzlasiyor sürekli ağlıyor karşılıklı ağlıyoruz 😒
Elif1997 Bsrsgt benimkide uymuyor sabah 4 te kalkıyor öğleye kadar yarım saat uyuyor 2 saat arayla sonra 2 3 saatlik uykular okdr 🤦
Meltemasya2309 Bsrsgt sakin ol taze anne geçecek bugünler benim bebeğim beni çok az emdi 7 aylık şuan bırak memede kalsın tadını çıkar sonra bu isyan ettiğin günleri özleyeceksin hepsi geçecek az sabır 🤲🏻
Marjinal_Anne2 Benim bebeğim de 9 günlük gazını zor çıkarıyor erken degil mi gaz için kaka yaparken hafif zorlanıyor acaba sütüm mü yetmiyor da kaka olmuyor diye düşünüyorum 😢
Duru_m bizimde başlarda aynıydı 40 ından sonra biraz düzeldi derken 5 aylığız şuan diş çıkarıyor sabaha kadar mememde emZik olarak kullanıyor yani bitmiyor maalesef büyüyene kadar böyleyiz ☺️